Tončev neće na čelo Zvezde zbog navijača i Čovića?!

Doskorašnji potpredsednik Crvene Zvezde Ivica Tončev odustao je od kandidature za predsednika tog fudbalskog kluba, o čemu je javnost obavestio pismom.

Fudbal 20.09.2015 | 15:00
Tončev neće na čelo Zvezde zbog navijača i Čovića?!

“Najnoviji događaji u mom voljenom klubu, a pre svega sprega dela navijača i Nebojše Čovića, kao i kršenje statuta Crvene Zvezde i pravljenje lakrdije od najavljenih izbora naterali su me da odustanem od kandidature za predsednika fudbalskog kluba Crvena Zvezda”, naveo je Tončev.

Tončev, koji je važio za najozbiljnijeg kandidata za predsednika kluba iz Ljutice Bogdana, poručio je da neće da bude nečiji alibi i da daje legitimitet nečemu što nije legitimno.

“To ne mogu niti hoću. Zvezdu volim i spreman sam sve da joj dam. Biću joj kao i do sada uvek na raspolaganju, i to bez učestvovanja u izbornim farsama”, naglasio je Tončev.

Prema njegovim rečima, u Zvezdi ni do sada nije bio zbog bilo kakve koristi već zato što jeste i što će uvek ostati Zvezdaš.

“Danas je upravo to opredeljenje razlog za povlačenje kandidature. Sutra ono će biti razlog za moj ponovni angažman. Do tada napred Zvezdo”, poručio je Tončev.

Komentari / 0

Ostavite komentar