Милинковић: Победа над АЗ-ом нам је подигла морал!

Тренер Партизана Зоран Милинковић рекао је да је победа над АЗ Алкмаром првом колу у Лиге Европе подигла морал екипе.

Фудбал 20.09.2015 | 14:20
Милинковић: Победа над АЗ-ом нам је подигла морал!

Партизан је у четвртак славио са 3:2 у европском такмичењу, а у недељу у 19 часова чека га меч са Радничким у 10. колу Суперлиге.

Црно-бели су одбрану титуле у домаћем шампионату почели лошије него претходних година, на осам мечева забележили су пет победа и три пораза.

“Екипу Партизана у недељу чека још једна утакмица у Суперлиги, којој приступамо са великом озбиљношћу, као и свакој наредној која следи. Утакмица против АЗ Алкмара је свакако подигла морал екипе и уједно вратила играче попут Фабрисија, који је искористио дату шансу. На њему је да настави да са добрим и квалитетним наступима као у четвртак”, рекао је Милинковић и анализирао наредног ривала.

Раднички је до сада уписао три победе, пет нерешених и један пораз.

“Оно што је карактеристично за екипу нишког Радничког је изузетно стамена, физички јака одбрамбена линија, сачињена од корпулентних и искусних играча. Направили су добар старт у сезони и биће нам озбиљан такмац”, рекао је Милинковћ и нагласио да Абубакар Умару, најбољи играч првог кола Лиге Европе, можда због повреде рамена неће играти на мечу са Нишлијама.

"Осим Абубакара, који има лакшу повреду рамена, сви остали играчи су здрави и спремни за утакмицу. Видећемо по договору са медицинском службом да ли ће он бити спреман за недељу или ће се одмарати", рекао је Милинковић.

Коментари / 0

Оставите коментар