Milinković: Pobeda nad AZ-om nam je podigla moral!

Trener Partizana Zoran Milinković rekao je da je pobeda nad AZ Alkmarom prvom kolu u Lige Evrope podigla moral ekipe.

Fudbal 20.09.2015 | 14:20
Milinković: Pobeda nad AZ-om nam je podigla moral!

Partizan je u četvrtak slavio sa 3:2 u evropskom takmičenju, a u nedelju u 19 časova čeka ga meč sa Radničkim u 10. kolu Superlige.

Crno-beli su odbranu titule u domaćem šampionatu počeli lošije nego prethodnih godina, na osam mečeva zabeležili su pet pobeda i tri poraza.

“Ekipu Partizana u nedelju čeka još jedna utakmica u Superligi, kojoj pristupamo sa velikom ozbiljnošću, kao i svakoj narednoj koja sledi. Utakmica protiv AZ Alkmara je svakako podigla moral ekipe i ujedno vratila igrače poput Fabrisija, koji je iskoristio datu šansu. Na njemu je da nastavi da sa dobrim i kvalitetnim nastupima kao u četvrtak”, rekao je Milinković i analizirao narednog rivala.

Radnički je do sada upisao tri pobede, pet nerešenih i jedan poraz.

“Ono što je karakteristično za ekipu niškog Radničkog je izuzetno stamena, fizički jaka odbrambena linija, sačinjena od korpulentnih i iskusnih igrača. Napravili su dobar start u sezoni i biće nam ozbiljan takmac”, rekao je Milinkovć i naglasio da Abubakar Umaru, najbolji igrač prvog kola Lige Evrope, možda zbog povrede ramena neće igrati na meču sa Nišlijama.

"Osim Abubakara, koji ima lakšu povredu ramena, svi ostali igrači su zdravi i spremni za utakmicu. Videćemo po dogovoru sa medicinskom službom da li će on biti spreman za nedelju ili će se odmarati", rekao je Milinković.

Komentari / 0

Ostavite komentar