Клоп у новембру са газдама Ливерпула!

"Нисам сигуран да ће се ти разговори односити на било шта што би могло да се догоди ове сезоне".

Фудбал 20.09.2015 | 10:20
Клоп у новембру са газдама Ливерпула!

Немачки фудбалски експерт и новинар Рафаел Хонигстајн рекао је у изјави за Гардијан да очекује да у новембру коначно дође до конкретних преговора челника Ливерпула и доскорашњег тренера Борусије Дортмунд Јиргена Клопа. Он је потврдио да су Црвени у два наврата покушавали да ступе у контакт са немачким стручњаком током лета.

С обзиром да се ради о човеку који доста добро познаје Клопа и дешавања у Бундеслиги, односно немачком фудбалу, енглески медији су му посветили пажњу. Хонигстајн се ипак оградио рекавши да није сигуран да ли ће разговори резултирати отказом Роџерсу и преузимањем екипе од стране Јиргена Клопа на зиму, или тек наредног лета...
"Верујем да ће до састанка доћи, али нема чврстих чињеница. Разговарао сам са двојицом људи који су ми рекли да би Клоп могао да седне за сто са челницима Ливерпула, највероватније у новембру. Нисам сигуран да ће се ти разговори односити на било шта што би могло да се догоди ове сезоне", рекао је Хонигстајн.

Ливерпул је везао два пораза у претходна два кола и Брендан Роџерс налази се под великим притиском. О његовој смени спекулише се већ недељама на Острву, међутим, мало ко се нада да би Клоп прихватио посао на половини сезоне.

Коментари / 0

Оставите коментар