Klop u novembru sa gazdama Liverpula!

"Nisam siguran da će se ti razgovori odnositi na bilo šta što bi moglo da se dogodi ove sezone".

Fudbal 20.09.2015 | 10:20
Klop u novembru sa gazdama Liverpula!

Nemački fudbalski ekspert i novinar Rafael Honigstajn rekao je u izjavi za Gardijan da očekuje da u novembru konačno dođe do konkretnih pregovora čelnika Liverpula i doskorašnjeg trenera Borusije Dortmund Jirgena Klopa. On je potvrdio da su Crveni u dva navrata pokušavali da stupe u kontakt sa nemačkim stručnjakom tokom leta.

S obzirom da se radi o čoveku koji dosta dobro poznaje Klopa i dešavanja u Bundesligi, odnosno nemačkom fudbalu, engleski mediji su mu posvetili pažnju. Honigstajn se ipak ogradio rekavši da nije siguran da li će razgovori rezultirati otkazom Rodžersu i preuzimanjem ekipe od strane Jirgena Klopa na zimu, ili tek narednog leta...
"Verujem da će do sastanka doći, ali nema čvrstih činjenica. Razgovarao sam sa dvojicom ljudi koji su mi rekli da bi Klop mogao da sedne za sto sa čelnicima Liverpula, najverovatnije u novembru. Nisam siguran da će se ti razgovori odnositi na bilo šta što bi moglo da se dogodi ove sezone", rekao je Honigstajn.

Liverpul je vezao dva poraza u prethodna dva kola i Brendan Rodžers nalazi se pod velikim pritiskom. O njegovoj smeni spekuliše se već nedeljama na Ostrvu, međutim, malo ko se nada da bi Klop prihvatio posao na polovini sezone.

Komentari / 0

Ostavite komentar