ШПА: Шћеповићев деби-гол за тријумф Хетафеа!

Екипа Хетафеа уписала је прва три бода у новој сезони Примере, јер је поготком Стефана Шћеповића у другом минуту савладала Малагу на отварању четвртог кола.

Фудбал 19.09.2015 | 12:20
ШПА: Шћеповићев деби-гол за тријумф Хетафеа!

Шпанско сунце ипак греје најлепше – Шћеповић за првенац Хетафеа у Примери! Утакмица је, испоставило се, била готова само што је почела. Играо се други минут када је Шћеповић искористио центаршут Виктора Родригеза са десне стране и главом послао лопту у мрежу.

Хетафе слави Стефана Шћеповића! Српски интернационалац дао је први гол у дресу Хетафеа и донео тиму из мадридског предграђа премијерну тројку у новој сезони и то против Малаге (1:0) у четвртом колу Примере.

Да ствар буде гора по Малагу, она ни сада не зна како изгледа тријумф у шампионату, пошто је уписала други пораз, уз још два ремија од раније.

Очигледно је да старијем од браће Шћеповић највише прија Шпанија. Играо је одлично у Спортингу из Хихона, није му потом баш било лепо у Селтику прошле сезоне, али сунце Иберијског полуострва лепо греје српског фудбалера.

Утакмица је, испоставило се, била готова само што је почела. Играо се други минут када је Шћеповић искористио центаршут Виктора Родригеза са десне стране и главом послао лопту у мрежу.

Занимљиво, ово је била четврта узастопна победа Хетафеа од 1:0 на терену мадридском предграђу против Малаге.

Коментари / 0

Оставите коментар