ŠPA: Šćepovićev debi-gol za trijumf Hetafea!

Ekipa Hetafea upisala je prva tri boda u novoj sezoni Primere, jer je pogotkom Stefana Šćepovića u drugom minutu savladala Malagu na otvaranju četvrtog kola.

Fudbal 19.09.2015 | 12:20
ŠPA: Šćepovićev debi-gol za trijumf Hetafea!

Špansko sunce ipak greje najlepše – Šćepović za prvenac Hetafea u Primeri! Utakmica je, ispostavilo se, bila gotova samo što je počela. Igrao se drugi minut kada je Šćepović iskoristio centaršut Viktora Rodrigeza sa desne strane i glavom poslao loptu u mrežu.

Hetafe slavi Stefana Šćepovića! Srpski internacionalac dao je prvi gol u dresu Hetafea i doneo timu iz madridskog predgrađa premijernu trojku u novoj sezoni i to protiv Malage (1:0) u četvrtom kolu Primere.

Da stvar bude gora po Malagu, ona ni sada ne zna kako izgleda trijumf u šampionatu, pošto je upisala drugi poraz, uz još dva remija od ranije.

Očigledno je da starijem od braće Šćepović najviše prija Španija. Igrao je odlično u Sportingu iz Hihona, nije mu potom baš bilo lepo u Seltiku prošle sezone, ali sunce Iberijskog poluostrva lepo greje srpskog fudbalera.

Utakmica je, ispostavilo se, bila gotova samo što je počela. Igrao se drugi minut kada je Šćepović iskoristio centaršut Viktora Rodrigeza sa desne strane i glavom poslao loptu u mrežu.

Zanimljivo, ovo je bila četvrta uzastopna pobeda Hetafea od 1:0 na terenu madridskom predgrađu protiv Malage.

Komentari / 0

Ostavite komentar