Исламисти убили 56 војника у Сирији

Исламисти су убили 56 сиријских војника у масовној егзекуцији у ваздушној бази на северозападу Сирије, саопштила је Сиријска опсерваторија за људска права.

Свијет 19.09.2015 | 11:20
Исламисти убили 56 војника у Сирији

Опсерваторија наводи, позивајући се на своје изворе на терену, да се масовна егзекуција догодила у авио-бази Абу ал-Духур прије неколико дана.

Ваздушну базу у провинцији Идлиб заузела је 9. септембра алијанса група, међу којима је "Нусра фронт", која је повезана са Ал каидом.

"Потврдили смо јуче, преко очевидаца и одређеног доказног материјала, да се догодила егзекуција", рекао је Рами Абдулрахман, директор Сиријске опсерваторије за људска права.

Извор: Блиц

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

мрка капа

19.09.2015 09:25

Америка само као фол ратује против исламиста, а у ствари их пуста да сломе армију Асада...То је поента...Избјеглице су управо производ америцке политике !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јес

19.09.2015 11:36

Браво за коментар.Амери требе муслимане по истоку,једне помазу ови друге тамане.Онда друге помазу а ови се свете и опет тамане.Муслимани су глупи и поткупљиви.

Name

Михаило Микић

19.09.2015 22:40

Када су исламисти на Косову и Метохији и БиХ вршили егзекуцију Срба и са главом СРБског свештеника играли у Босни ногометни нико из Европе и свијета није се бунио због тога злочина. Сад је заиграла мечка и пред њиховим вратима. Екзекуција сиријски војника је покушај тајних владара из сенке да заплаше сиријске војнике који су остали верни и одани својој положених војничкој заклетви и садашњем Предсједнику Сирије Г. Асаду!

ОДГОВОРИТЕ