Islamisti ubili 56 vojnika u Siriji

Islamisti su ubili 56 sirijskih vojnika u masovnoj egzekuciji u vazdušnoj bazi na severozapadu Sirije, saopštila je Sirijska opservatorija za ljudska prava.

Svijet 19.09.2015 | 11:20
Islamisti ubili 56 vojnika u Siriji

Opservatorija navodi, pozivajući se na svoje izvore na terenu, da se masovna egzekucija dogodila u avio-bazi Abu al-Duhur prije nekoliko dana.

Vazdušnu bazu u provinciji Idlib zauzela je 9. septembra alijansa grupa, među kojima je "Nusra front", koja je povezana sa Al kaidom.

"Potvrdili smo juče, preko očevidaca i određenog dokaznog materijala, da se dogodila egzekucija", rekao je Rami Abdulrahman, direktor Sirijske opservatorije za ljudska prava.

Izvor: Blic

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

mrka kapa

19.09.2015 09:25

Amerika samo kao fol ratuje protiv islamista, a u stvari ih pusta da slome armiju Asada...To je poenta...Izbjeglice su upravo proizvod americke politike !

ODGOVORITE
Name

Jes

19.09.2015 11:36

Bravo za komentar.Ameri trebe muslimane po istoku,jedne pomazu ovi druge tamane.Onda druge pomazu a ovi se svete i opet tamane.Muslimani su glupi i potkupljivi.

Name

Михаило Микић

19.09.2015 22:40

Када су исламисти на Косову и Метохији и БиХ вршили егзекуцију Срба и са главом СРБског свештеника играли у Босни ногометни нико из Европе и свијета није се бунио због тога злочина. Сад је заиграла мечка и пред њиховим вратима. Екзекуција сиријски војника је покушај тајних владара из сенке да заплаше сиријске војнике који су остали верни и одани својој положених војничкој заклетви и садашњем Предсједнику Сирије Г. Асаду!

ODGOVORITE