Прљава кампања у режији криминалаца!

Члан Предсједништва СДС-а и шеф посланичког клуба ове странке у Представничком дому Парламента БиХ, Александра Пандуревић, тврди да је измишљена прича о истрази коју Тужилаштво БиХ води против ње због наводног учешћа у ратним злочинима над Бошњацима у Хаџићима потекла из "кухиње" оних који су одговорни за незапамћени државни криминал!

Република Српска 19.09.2015 | 10:00
 Прљава кампања у режији криминалаца!

То су, тврди она, људи који долазе из политичких структура које су чиниле власт у протеклом мандату на нивоу БиХ, а који данас, према њеним ријечима, не бирају средства да спријече истрагу о својим криминалним радњама!

Након што је Новинска агенција Патриа (НАП) синоћ као "ексклузивну" објавила вијест да Тужилаштво БиХ, наводно, води истрагу против Пандуревићеве због пријаве да је починила ратни злочин против цивилног становништа у Хаџићима, односно да је члан Предсједништва СДС-а "наговарала припаднике агресорске Војске РС да силују Бошњакиње" те да је од бошњачких цивила "отимала новац, злато и остале драгоцјености", Пресс је о овоме данас затражио званичан одговор Тужилаштва БиХ.

Из ове институције нам је саопштено да против Пандуревићеве не воде истрагу било које врсте!

У Тужилаштву БиХ не постоји наредба о провођењу истраге против Александре Пандуревић. Против наведене не води се истрага у предметима ратних злочина, нити у другим предметима из надлежности Тужилаштва БиХ - саопштио нам је Борис Грубешић, портпарол тужилаштва.

Александра Пандуревић за наш лист тврди да измишљена прича о наводној истрази коју Тужилаштво БиХ води против ње представља наставак прљаве кампање оних, који, према њеним ријечима, не презају од класичних мафијашких обрачуна против људи који се дрзну да отворено причају о криминалу у врху власти.

Права мета овог напада, заправо, нисам ја, већ нови Савјет министара и оно што смо тамо нашли када је смијењена стара власт.

Права истина је да Тужилаштво БиХ води истрагу о незапамћеном криминалу који је почињен од људи на високим политичким позицијама, а који сада покушавају да се по сваку цијену извуку од кривичне одговорности - каже Пандуревићева.

Она додаје да је у прошлости већ трпјела притиске разних врста, тако да није изненађена тиме што је, како каже, неко сада покушава застрашити причом о наводној истрази која се против ње води због учешћа у ратним злочинима.

Чим је СДС отворио тему криминалних афера и процесуирања одговорних, почела сам да примам пријетеће поруке.

Затим су дошли на ред покушаји да ме подмите, а када ни у томе нису успјели, измислили су причу да сам на мети истраге због ратних злочина!

Једино још нису покушали да ме убију, што, знајући с ким имам посла, уопште није искључено - каже Пандуревићева.

Извор: Прес РС

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

постена

19.09.2015 08:25

Тако је Александра. Криминалци мисле да могу све за рад несретних пара сто опљацкасе од свог народа. Стизе их Бозија клетва, ни у гробу неце мирно спавати!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јок

19.09.2015 09:47

Ста ја имам од тога сто она само прица онај овакав онај онакав... Кад ја и вецина људи овде то види и без ње... Ста је урадила или ста планира да уради по том питању дотицна и њwни истомисљеници... Да се разумемо нисам ни за једну странку овде и не браним СНСД нити били кога, ово је класицно пресипање из супљег у празно.

Name

за јок у свињац

19.09.2015 11:57

Па сто ниси јадан био било гдје?Барем да си рекаои од два зла ови су други мање.Због такви као сто си ти и не мозе се ниста да мјења.Ти као сто нису нигдје, мрзи су му од ових сто су на власти.

Name

Јок

20.09.2015 00:37

Ти онда кад су ти дрази ови са власти онда поклопи се по усима нагни се напред и нек те власт и даље задовољава...ја јесам био пре за сдс,али овде се врти све у круг... сдс на власти ниста не ваљају краду лопвије на све стране... снсд их обори и паламуди како це они све исправити и онда крецу као и они пре њих ...лоповије крадје лази паламуде а сдс их покусава скинути прицом како су они ти који кад додју на власт како це бити боље и бла бла бла.. Тако у круг а док је таквих оваца као сто си ти неце фалити вуне...

Name

др

19.09.2015 08:54

Свака ти цаст храбра жено.. Шљам хоће да ти упрља образ..Свако добро ти желим!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Закључак

19.09.2015 08:59

Разваљени су! Очајнички се боре да опстану а немају шансе. Подмећу на сваком кораку али им то неће помоћи јер им више ништа не може помоћи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВЕТЕРАН

19.09.2015 09:07

НИ БОГА СЕ НЕ БОЈЕ, МИСЛЕ АКО СУ КУПИЛИ НЕКЕ ВЛАДИКЕ ДА ЋЕ ИМ КОД БОГА ПОМОЋИ ЗА СВЕ ГРИЈЕХЕ ШТО СУ ПОЧИНИЛИ ПРЕМА ВЛАСТИТОМ НАРОДУ. ОВА ВЛАСТ ЈЕ НА ИЗДИСАЈУ ПА СУ ПОЧЕЛИ СВАШТА ИЗМИШЉАТИ, МА ТРЕБА ИГНОРИСАТИ И ОВУ ЊИХОВУ ГЕБЕЛСОВСКУ РТРС КОЈА СВАКИ ДАН НЕШТО ИЗМИСЛИ, ФУЈ

ОДГОВОРИТЕ
Name

подрска

19.09.2015 09:54

Додји пријатељу,на митинг против Бастиље.

Name

црни бомбардер

19.09.2015 10:00

Идућих републичких избора бићеш кандидат за преседника Р. Српске, помешћеш их сто посто сигурно са двије трећине разлике, само настави ХЕРОЈУ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симе

19.09.2015 11:07

Ста је са радних мјеста???? Гдје су паре????? Ста је са унистених предузеца?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

19.09.2015 11:18

Ову даму одмах треба потавити за предсједника СДС-а па да сви виде како се ради. Доста је филозофирања и некакве "мудре" тактике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Самурај

20.09.2015 06:33

Обећала је опозиција борбу против криминала и све се заврши препуцавањем Чекали смо смјену директора Сипе е шта се сада чека Мектић с времена на врјеме најави спектакуларна хапшења и ништа Босић обећава нову скупштинску већину а док обећава СДС посланици напуштају СДС У једном моменту схватимо да су сви на продају од Стевандића до Тадића Једноставно опозиција не жели срушити режим добро је њима увалили се у фотеље

ОДГОВОРИТЕ
Name

Живко

20.09.2015 13:31

То су измишљене клевете грађана који неммају никакве везе са људским моралома и карактером!

ОДГОВОРИТЕ
Name

врбас

21.09.2015 06:50

Ама људи џаба се ми препуцавамо и дијелимо на ове или оне.Па њима свима одговара овакво стање у држави да би могли радити шта хоће а нас обични народ годинама вуку у бездан.Зна се ко вуче све конце у земљи у којој влада анархија,криминал и шта све не.Ми се свађамо а они заједно на славама,фештама и разним догађајима а Инцко им пренесе 10 заповјести од свјетских налогодаваца како ће и шта радити.И свима њима добро.А ми.Ми се кољемо око сдс-а,снсд-а,пдп-а,днс-а,а они сви примају плате из наших џепова и ниједна није мања од 1500 км,док ми јадници преживљавамо са биједних 300-500 км,а они нам се сви смију у фаце и боли их уво за нама.Довели су нас до те мјере да се мрзимо бијемо пљујемо једни на друге а зашто,да би њима било још боље а нама још горе.Поштована браћо СРБИ опаметимо се.

ОДГОВОРИТЕ