ХНЛ - Хајдук пред Динамо: Реми је као пораз!

Хајдук из Сплита годинама не успева да угрози доминацију Динама, али у сваки дуел “Били“ улазе са намером да то учине и савладају шампиона.

Фудбал 19.09.2015 | 13:20
ХНЛ - Хајдук пред Динамо: Реми је као пораз!

Овога пута ће им бити теже због чињенице да је загребачки тим у великом налету после победе над Арсеналом у Лиги шампиона.

“Екипа која победи је увек у позитивном тренду и зато Динамо на Пољуд стиже са широким прсима. Пун самопоуздања. Тешко је играти против таквих екипа, уз то Динамо је потврдио да има класу и квалитет. Ми ћемо се ипак оптимално припремити за Хајдук“, рекао је Бурић.

Он каже и да постоји традиција која се не може прекинути.

“Динамо је фаворит, али не знам ни за једну утакмицу у коју је Хајдук ушао без императива победе. Можда да смо играли против Арсенала, али јасно је да свако жели да скине оног ко је изнад... Међутим, тај који је високо пласиран није случајно на том месту, Олимпијакос је био напаљен на Бајерн, али је успео да остане непоражен“, додао је Бурић.

Такође, реми није опција.

“Реми се код нас доживљава као изгубљена утакмица, зато реми никога не задовољава, без обзира на то ко је са друге стране“, закључио је Бурић.

Динамо је први на табели са 19 бодова из 9 утакмица, Хајдук се налази два места иза са три бода мање, а дуел 10. кола играју у Сплиту у суботу од 17.00.

Коментари / 0

Оставите коментар