HNL - Hajduk pred Dinamo: Remi je kao poraz!

Hajduk iz Splita godinama ne uspeva da ugrozi dominaciju Dinama, ali u svaki duel “Bili“ ulaze sa namerom da to učine i savladaju šampiona.

Fudbal 19.09.2015 | 13:20
HNL - Hajduk pred Dinamo: Remi je kao poraz!

Ovoga puta će im biti teže zbog činjenice da je zagrebački tim u velikom naletu posle pobede nad Arsenalom u Ligi šampiona.

“Ekipa koja pobedi je uvek u pozitivnom trendu i zato Dinamo na Poljud stiže sa širokim prsima. Pun samopouzdanja. Teško je igrati protiv takvih ekipa, uz to Dinamo je potvrdio da ima klasu i kvalitet. Mi ćemo se ipak optimalno pripremiti za Hajduk“, rekao je Burić.

On kaže i da postoji tradicija koja se ne može prekinuti.

“Dinamo je favorit, ali ne znam ni za jednu utakmicu u koju je Hajduk ušao bez imperativa pobede. Možda da smo igrali protiv Arsenala, ali jasno je da svako želi da skine onog ko je iznad... Međutim, taj koji je visoko plasiran nije slučajno na tom mestu, Olimpijakos je bio napaljen na Bajern, ali je uspeo da ostane neporažen“, dodao je Burić.

Takođe, remi nije opcija.

“Remi se kod nas doživljava kao izgubljena utakmica, zato remi nikoga ne zadovoljava, bez obzira na to ko je sa druge strane“, zaključio je Burić.

Dinamo je prvi na tabeli sa 19 bodova iz 9 utakmica, Hajduk se nalazi dva mesta iza sa tri boda manje, a duel 10. kola igraju u Splitu u subotu od 17.00.

Komentari / 0

Ostavite komentar