Ана Ивановић у Токију о припремама за мечеве и исхрани...

После дебакла на УС Опену, наша тенисерка Ана Ивановић је стигла у Токио. Она ће од понедељка учествовати на турниру у главном граду Јапана и покушати да одбрани титулу.

Тенис 20.09.2015 | 14:40
Ана Ивановић у Токију о припремама за мечеве и исхрани...

Да подсетимо, Српкиња није успела да одбрани титуле у Окленду, Монтереју и Бирмингему, а Токио јој је последња шанса да успе да одбрани неки од наслова који је освојила прошле године. Ана је лошим резултатом на УС Опену изгубила готово сваку шансу да се нађе на Мастерсу у Сингапуру на којем је прошле године учествовала.

Но, пре него што од понедељка изађе на терен, светски рекет број седам има обавезе према спонзорима. Овога пута лепа Српкиња се сликала за „Јонекс”, компанију чије рекете користи. О обавезама које је имала према спонзорима обавестила је обожаваоце путем Твитера који су наравно похвалили атрактивност и лепоту своје љубимице, а неки од њих су јој поручили да настави да тренира јако, како би у завршници сезоне постигла запаженије резултате него у њеном претходном делу.

Пред учешће на турнирима у Азији Ивановићева је дала интервју у којем је открила како се припрема за мечеве, како на њен организам утиче џет-лег, шта једе пред мечеве. Анин дан почиње...

- Музиком и кафом. Више волим црну кафу него капућино. Затим проверим телефон и покушавам да се чујем са људима који су у различитој временској зони од мене. Након што попијем кафу, спремам се за доручак или тренинг. Када имам меч обично доручкујем нешто лагано: јаја или тост - рекла је бивша краљица белог спорта.

Она истиче да је врло битно да људи воде рачуна о свом телу.

- Веома је битно да водите рачуна о себи. Сви живимо веома брзо. Зато је врло битно да свакога дана одвојите по сат времена само за себе. Урадите нешто што ће вам помоћи да се боље осећате, идите у спа, идите у парк и читајте књигу, попијте кафу - рекла је Ана.

Коментари / 0

Оставите коментар