Ana Ivanović u Tokiju o pripremama za mečeve i ishrani...

Posle debakla na US Openu, naša teniserka Ana Ivanović je stigla u Tokio. Ona će od ponedeljka učestvovati na turniru u glavnom gradu Japana i pokušati da odbrani titulu.

Tenis 20.09.2015 | 14:40
Ana Ivanović u Tokiju o pripremama za mečeve i ishrani...

Da podsetimo, Srpkinja nije uspela da odbrani titule u Oklendu, Montereju i Birmingemu, a Tokio joj je poslednja šansa da uspe da odbrani neki od naslova koji je osvojila prošle godine. Ana je lošim rezultatom na US Openu izgubila gotovo svaku šansu da se nađe na Mastersu u Singapuru na kojem je prošle godine učestvovala.

No, pre nego što od ponedeljka izađe na teren, svetski reket broj sedam ima obaveze prema sponzorima. Ovoga puta lepa Srpkinja se slikala za „Joneks”, kompaniju čije rekete koristi. O obavezama koje je imala prema sponzorima obavestila je obožavaoce putem Tvitera koji su naravno pohvalili atraktivnost i lepotu svoje ljubimice, a neki od njih su joj poručili da nastavi da trenira jako, kako bi u završnici sezone postigla zapaženije rezultate nego u njenom prethodnom delu.

Pred učešće na turnirima u Aziji Ivanovićeva je dala intervju u kojem je otkrila kako se priprema za mečeve, kako na njen organizam utiče džet-leg, šta jede pred mečeve. Anin dan počinje...

- Muzikom i kafom. Više volim crnu kafu nego kapućino. Zatim proverim telefon i pokušavam da se čujem sa ljudima koji su u različitoj vremenskoj zoni od mene. Nakon što popijem kafu, spremam se za doručak ili trening. Kada imam meč obično doručkujem nešto lagano: jaja ili tost - rekla je bivša kraljica belog sporta.

Ona ističe da je vrlo bitno da ljudi vode računa o svom telu.

- Veoma je bitno da vodite računa o sebi. Svi živimo veoma brzo. Zato je vrlo bitno da svakoga dana odvojite po sat vremena samo za sebe. Uradite nešto što će vam pomoći da se bolje osećate, idite u spa, idite u park i čitajte knjigu, popijte kafu - rekla je Ana.

Komentari / 0

Ostavite komentar