Да ли су касарне спремне за избјеглице?

Министарство одбране БиХ ангажовано је тренутно на анализи локација и капацитета војних објеката који се могу уступити на располагање за потребе привремених прихватних центара на подручју БиХ у случају масовнијег прилива избјеглица у БиХ, потврђено је у овом министарству.

Босна и Херцеговина 18.09.2015 | 19:44
Да ли су касарне спремне за избјеглице?

Ради се о капацитетима на подручју Бијељине, Требиња и Унско-санског кантона, као и другим локацијама у БиХ за које се сматра да би се могле користити као привремени прихватни центри за прихват и збрињавање миграната и избјеглица.

Одбрамбене структуре БиХ разматрају и друге могућности, укључујући и пружање логистичке подршке у случају масовнијег прилива избјеглица из Сирије и других земаља захваћених ратним дешавањима.

Из Министарства одбране БиХ подсјећају да је на сједници Савјета министара БиХ од 8. септембра ово министарство задужено да, у склопу властитих надлежности, реализује одређене мјере из Плана хитних мјера за обезбјеђење додатних капацитета, контролу и управљање приливом масовног броја миграната и избјеглица у БиХ.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Г

18.09.2015 18:08

Нек цекају и остат це празне

ОДГОВОРИТЕ
Name

око

18.09.2015 18:10

Кад стигну у касарне , пошаљите их на хаџ о свом трошку !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

18.09.2015 18:40

Ако хоце да показу њима да наси политицари ниста боље нису него Асад, веруј те Они би се сто брзе вратили у Сирију и љубили руке Асаду после Босанско Херцеговацког сока. Зивели наси политицари :-) Хаха

ОДГОВОРИТЕ