“Црни бомбардери” ударају на криминал

Активисти покрета “Револт Бањалука”, грађанске иницијативе "Рушимо режим - доста је било" и покрета "За социјалну Правду" из Приједора, данас су својим суграђанима у Бањалуци, Приједору и Козарској Дубици подијелили неколико хиљада летака у знак подршке Радију “Слободни Дрвар”.

Босна и Херцеговина 18.09.2015 | 18:09
“Црни бомбардери” ударају на криминал

Радио “Слободни Дрвар” је илегална радио станица коју је основала група грађана из Дрвара. Програм емитују са различитих тајних локација, измеђуосталих и са планине Клековача, па су их слушаоци назвали “Црни бомбардер”.

У својим емисијама отворено говоре о криминалу и корупцији у општинској власти коју врши локални СНСД.

Да су храброст и грађански бунт јачи од политичке мафије говори и чињеница да је након 40 дана емитовања програма у општину Дрвар ушла Федерална и Кантонална полиција и покренула опсежну истрагу која и даље траје.

“Црни бомбардер” емитује програм на фреквенцији 107.1 МХз, а на њиховој фејсбук страници Радио Слободни Дрвар можете пронаћи линк за слушање путем интернета.

Активисти позивају све грађане БиХ да подрже ове људе и слиједе пријемер борбе против против политичке мафије.

БН ТВ

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Одг.

18.09.2015 17:33

Назвао се сам "црним бомбардером" из истоименог филма. Нисам никад слушао тај радио а чисто сумњам и да хоћу. Ако је илегалан нека му подршка умјесто летака и мајица плати оснивање радија и фреквенцију и ријешено све. Многи причају против власти па нек прича и он али нека уредно то региструје и плаћа порез. Плаћа и БН порез

ОДГОВОРИТЕ
Name

Млацење

18.09.2015 18:25

Ајде не лупетај. Пола дрзаве не плаца порез ти сад лупас. Кад толико волис дрзаву ајде плацај ртв претплату и за мене посто ја висе нецу

Name

бомбаш

18.09.2015 18:54

Такве радио станице треба подрзати. Тако креце револуција

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни

18.09.2015 21:15

Браво друзе!Подрска том радију!Једини је имао снагу да изнесе криминал у Дрвару,да је легалан забранили би му да ради!

Name

дивља јабука

18.09.2015 23:17

Збиља је вријеме да ова бандитска власт буде сравњена са земљом. Давно с превршили сваку мјеру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Книн

18.09.2015 23:19

Богами, ИВ српски устанак крену из Дрвара. И прошириће се на све српске земље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

19.09.2015 15:48

Господо, укинули су вам радио. Може им се. Био је илегалан. Нико вас ван вашег краја није ни слушао. Више су људи чули за вас након "скандала" него што су вас слушали. Покрените интернет радио, неупоредиво је јефтиније, не треба вам никаква скупа студијска опрема, само одређени радио wеб хостинг пакет и ДЈ слушалице са уграђеним микрофоном. Не треба вам никаква дозвола за то и нема ограничења у јачини ферквенције код интернет радија. Могу да вас слушају сви, а с обзиром да је сада интернет популарнији и од радија и с обзиром да сте сада маркетиншки популарнији него кад сте имали локални радио, број слушалаца бих вам био неупоредиво већи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

перо

20.09.2015 18:38

Било би добро да га можемо многи чути! А, илегалан је јер му недају дозволу јет хоће да износе своје мишљење а не да читају текстове туђе!

ОДГОВОРИТЕ