“Crni bombarderi” udaraju na kriminal

Aktivisti pokreta “Revolt Banjaluka”, građanske inicijative "Rušimo režim - dosta je bilo" i pokreta "Za socijalnu Pravdu" iz Prijedora, danas su svojim sugrađanima u Banjaluci, Prijedoru i Kozarskoj Dubici podijelili nekoliko hiljada letaka u znak podrške Radiju “Slobodni Drvar”.

Bosna i Hercegovina 18.09.2015 | 18:09
“Crni bombarderi” udaraju na kriminal

Radio “Slobodni Drvar” je ilegalna radio stanica koju je osnovala grupa građana iz Drvara. Program emituju sa različitih tajnih lokacija, izmeđuostalih i sa planine Klekovača, pa su ih slušaoci nazvali “Crni bombarder”.

U svojim emisijama otvoreno govore o kriminalu i korupciji u opštinskoj vlasti koju vrši lokalni SNSD.

Da su hrabrost i građanski bunt jači od političke mafije govori i činjenica da je nakon 40 dana emitovanja programa u opštinu Drvar ušla Federalna i Kantonalna policija i pokrenula opsežnu istragu koja i dalje traje.

“Crni bombarder” emituje program na frekvenciji 107.1 MHz, a na njihovoj fejsbuk stranici Radio Slobodni Drvar možete pronaći link za slušanje putem interneta.

Aktivisti pozivaju sve građane BiH da podrže ove ljude i slijede prijemer borbe protiv protiv političke mafije.

BN TV

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Odg.

18.09.2015 17:33

Nazvao se sam "crnim bombarderom" iz istoimenog filma. Nisam nikad slušao taj radio a čisto sumnjam i da hoću. Ako je ilegalan neka mu podrška umjesto letaka i majica plati osnivanje radija i frekvenciju i riješeno sve. Mnogi pričaju protiv vlasti pa nek priča i on ali neka uredno to registruje i plaća porez. Plaća i BN porez

ODGOVORITE
Name

Mlacenje

18.09.2015 18:25

Ajde ne lupetaj. Pola drzave ne placa porez ti sad lupas. Kad toliko volis drzavu ajde placaj rtv pretplatu i za mene posto ja vise necu

Name

bombaš

18.09.2015 18:54

Takve radio stanice treba podrzati. Tako krece revolucija

ODGOVORITE
Name

Crni

18.09.2015 21:15

Bravo druze!Podrska tom radiju!Jedini je imao snagu da iznese kriminal u Drvaru,da je legalan zabranili bi mu da radi!

Name

divlja jabuka

18.09.2015 23:17

Zbilja je vrijeme da ova banditska vlast bude sravnjena sa zemljom. Davno s prevršili svaku mjeru.

ODGOVORITE
Name

Knin

18.09.2015 23:19

Bogami, IV srpski ustanak krenu iz Drvara. I proširiće se na sve srpske zemlje.

ODGOVORITE
Name

Direkt

19.09.2015 15:48

Gospodo, ukinuli su vam radio. Može im se. Bio je ilegalan. Niko vas van vašeg kraja nije ni slušao. Više su ljudi čuli za vas nakon "skandala" nego što su vas slušali. Pokrenite internet radio, neuporedivo je jeftinije, ne treba vam nikakva skupa studijska oprema, samo određeni radio web hosting paket i DJ slušalice sa ugrađenim mikrofonom. Ne treba vam nikakva dozvola za to i nema ograničenja u jačini ferkvencije kod internet radija. Mogu da vas slušaju svi, a s obzirom da je sada internet popularniji i od radija i s obzirom da ste sada marketinški popularniji nego kad ste imali lokalni radio, broj slušalaca bih vam bio neuporedivo veći.

ODGOVORITE
Name

pero

20.09.2015 18:38

Bilo bi dobro da ga možemo mnogi čuti! A, ilegalan je jer mu nedaju dozvolu jet hoće da iznose svoje mišljenje a ne da čitaju tekstove tuđe!

ODGOVORITE