ФС Албаније: Не звиждите химни, ми смо културан народ!

Фудбалски савез Албаније апеловао је својим навијачима да утакмица против Србије прође без инцидената,како не би дошло до казни у квалификацијама за ЕП.

Фудбал 20.09.2015 | 19:40
ФС Албаније: Не звиждите химни, ми смо културан народ!

Утакмица квалификација за првенство Европе измедју Албаније и Србије игра се 8. октобра у Елбасану.

Први дуел два тима у Београду прекинут је у 42. минуту након што се изнад терена појавио дрон са заставом тзв. Велике Албаније, после чега је дошло до медјусобне туче играча и упада навијача.

Албанија је касније одлуком Суда за спортску арбитражу у Лозани добила тај меч службеним резултатом (3:0), док су Србији због лоше организације одузета три бода у квалификацијама.

"Драги пријатељи, имамо молбу за вас. Желели бисмо да избегнемо све ружне гестове на утакмици са Србијом. Ми смо културан народ и не бисмо смели да радимо лоше ствари приликом интонирања химне противника и подизања тензије од самог почетка меча. Свесни смо да тај потез не доноси мир. Ако желимо репрезентацију, онда морамо да се понашамо као прави грађани", написано је на фејсбук страници ФСХФ.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Мики

20.09.2015 17:44

Ал сте културни алал вам вера

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило М.

21.09.2015 01:46

О "култури" шиптара најбоље сведоче протјерани Срби са Косова и Метохије и разрушене и оскрнављене србске цркве и манастири. Продаја тјелесних органа отети и побијени Срба је посебна прича која говори о СРБској нецлози и издајство и шиптарском "јунаштву" или боље речено дивљаштву!

ОДГОВОРИТЕ