FS Albanije: Ne zviždite himni, mi smo kulturan narod!

Fudbalski savez Albanije apelovao je svojim navijačima da utakmica protiv Srbije prođe bez incidenata,kako ne bi došlo do kazni u kvalifikacijama za EP.

Fudbal 20.09.2015 | 19:40
FS Albanije: Ne zviždite himni, mi smo kulturan narod!

Utakmica kvalifikacija za prvenstvo Evrope izmedju Albanije i Srbije igra se 8. oktobra u Elbasanu.

Prvi duel dva tima u Beogradu prekinut je u 42. minutu nakon što se iznad terena pojavio dron sa zastavom tzv. Velike Albanije, posle čega je došlo do medjusobne tuče igrača i upada navijača.

Albanija je kasnije odlukom Suda za sportsku arbitražu u Lozani dobila taj meč službenim rezultatom (3:0), dok su Srbiji zbog loše organizacije oduzeta tri boda u kvalifikacijama.

"Dragi prijatelji, imamo molbu za vas. Želeli bismo da izbegnemo sve ružne gestove na utakmici sa Srbijom. Mi smo kulturan narod i ne bismo smeli da radimo loše stvari prilikom intoniranja himne protivnika i podizanja tenzije od samog početka meča. Svesni smo da taj potez ne donosi mir. Ako želimo reprezentaciju, onda moramo da se ponašamo kao pravi građani", napisano je na fejsbuk stranici FSHF.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Miki

20.09.2015 17:44

Al ste kulturni alal vam vera

ODGOVORITE
Name

Михаило М.

21.09.2015 01:46

О "култури" шиптара најбоље сведоче протјерани Срби са Косова и Метохије и разрушене и оскрнављене србске цркве и манастири. Продаја тјелесних органа отети и побијени Срба је посебна прича која говори о СРБској неcлози и издајство и шиптарском "јунаштву" или боље речено дивљаштву!

ODGOVORITE