Краљица Елизабета ИИ на премијери новог филма о агенту 007

Британска краљица Елизабета ИИ и њени унуци, војвода и војвоткиња од Кембриџа и принц Хари, биће међу првима који ће видети нове авантуре тајног агента 007.

Забава 18.09.2015 | 11:30
Краљица Елизабета ИИ на премијери новог филма о агенту 007

Британска краљица Елизабета ИИ и њени унуци, војвода и војвоткиња од Кембриџа и принц Хари, биће међу првима који ће видети нове авантуре тајног агента 007, 26. октобра у Ројал Алберт Холу у Лондону.

Познато је да је најпознатији филмски шпијун Џејмс Бонд у служби краљице од 1969. године. Свесна вредности свог најбољег агента, Елизабета ИИ му је већ јавно честитала и захвалила 2012. када га је поставила за свог телохранитеља на дан отварања Олимпијских игара у Лондону.

Идућег месеца, поново ће одати признање свом омиљеном поданику тако што ће присуствовати светској премијери "Спецтре", другог Бондовог филма у режији Сема Мендеса.

Филм ће бити приказан у престижном Ројал Алберт Холу, а краљица ће пројекцији присуствовати у друштву причева Вилијама и Харија и принцизе Кејт.

Сви главни јунаци филма ће, такође, бити у сали - Данијел Крејг, Кристофер Валц, Моника Белучи и Леа Сејду, али и сам редитељ Сем Мендес као и главна продуценткиња Барбара Броколи.

Премијера "Спецтре" ће имати и добротворни карактер: сав приход биће намењен хуманитарним организацијама које помажу уметницима.

Новости

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

мицо

18.09.2015 13:54

Ова неће знати ни да је била на премијери, рећи ће јој касније

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тацно

20.09.2015 08:27

Ја мом старом десет Година млајдем послије објасњавам укратко ста је било. Тако је то. Сви старимо и остаримо.

ОДГОВОРИТЕ