Kraljica Elizabeta II na premijeri novog filma o agentu 007

Britanska kraljica Elizabeta II i njeni unuci, vojvoda i vojvotkinja od Kembridža i princ Hari, biće među prvima koji će videti nove avanture tajnog agenta 007.

Zabava 18.09.2015 | 11:30
Kraljica Elizabeta II na premijeri novog filma o agentu 007

Britanska kraljica Elizabeta II i njeni unuci, vojvoda i vojvotkinja od Kembridža i princ Hari, biće među prvima koji će videti nove avanture tajnog agenta 007, 26. oktobra u Rojal Albert Holu u Londonu.

Poznato je da je najpoznatiji filmski špijun Džejms Bond u službi kraljice od 1969. godine. Svesna vrednosti svog najboljeg agenta, Elizabeta II mu je već javno čestitala i zahvalila 2012. kada ga je postavila za svog telohranitelja na dan otvaranja Olimpijskih igara u Londonu.

Idućeg meseca, ponovo će odati priznanje svom omiljenom podaniku tako što će prisustvovati svetskoj premijeri "Spectre", drugog Bondovog filma u režiji Sema Mendesa.

Film će biti prikazan u prestižnom Rojal Albert Holu, a kraljica će projekciji prisustvovati u društvu pričeva Vilijama i Harija i princize Kejt.

Svi glavni junaci filma će, takođe, biti u sali - Danijel Krejg, Kristofer Valc, Monika Beluči i Lea Sejdu, ali i sam reditelj Sem Mendes kao i glavna producentkinja Barbara Brokoli.

Premijera "Spectre" će imati i dobrotvorni karakter: sav prihod biće namenjen humanitarnim organizacijama koje pomažu umetnicima.

Novosti

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

mico

18.09.2015 13:54

Ova neće znati ni da je bila na premijeri, reći će joj kasnije

ODGOVORITE
Name

Tacno

20.09.2015 08:27

Ja mom starom deset Godina mlajdem poslije objasnjavam ukratko sta je bilo. Tako je to. Svi starimo i ostarimo.

ODGOVORITE