ПЛ БиХ - Радник: Сарајево је фаворит, али.....

Радник у Бијељини у петак дочекује Сарајево.

Фудбал 18.09.2015 | 10:40
ПЛ БиХ - Радник: Сарајево је фаворит, али.....

Фудбалери Радника и Сарајева одиграће у петак у Бијељини први меч деветог кола Премијер лиге Босне и Херцеговине.

Ваљда први пут откако се игра Премијер лига, Радник је боље пласиран од актуленог шампиона. Радник је до сада освојио 15 бодова.

"Очекујемо тренутно најзвучније име бх. фудбала. Гости са 'Кошева' имају најквалитетнији и најшири кадар. Све то прати за бх. услове завидан буџет, те заслужују респект. Поштујемо актуелне шампионе, али их се не плашимо. Знамо да је за своје могућности Сарајево кренуло катастрофално ове сезоне и у Бијељину долазе да се ваде. Међутим, и ми ћемо се доста питати у овој утакмици", казао је тренер Радника Славко Петровић.

Због жутих картона Петровић неће на располагању имати Слободана Јаковљевића,Самира Мемишевића и Младена Жижовића.

"Сарајево је фаворит на папиру, али ће им бити тешко се носити са притиском. Ми утакмицу дочекујемо потпуно растерећени, бодовни салдо за досадашњи дио сезоне смо већ премашили и можемо хладне главе напасти нови добар резултат", сматра Петровић.

"Бордо тим" у Семберију стиже предвођен привременим шефом стручног штаба Алмиром Хуртићем, који је дебитовао побједом против Борца па се нада једнако добром издању и данас.

"Радник је добра и озбиљна екипа. Показује то њихово мјесто на табели. Међутим, ако будемо прави, а ја сам у то убијеђен, можемо побиједити. Сусрет би могло пресудити оно што је пресудило и против Борца: хтјење, воља, залагање и остало што иде да утакмицу завршите побједом", казао је Хуртић.

Парови 9. кола ПЛБИХ:

Петак:

Радник - Сарајево (16 часова)

Субота:

Рудар Приједор - Широки Бријег

Витез - Травник

Вележ - Олимпиц

Борац - Зрињски

Недјеља:

Славија - Челик

Жељезничар - Дрина

Младост Добој Какањ - Слобода

Коментари / 0

Оставите коментар