ОН има најгори посао у свијету фудбала!

Због Вилшира, Ремзија, Волкота и осталих десет година није имао одмор! Физиотерапеут Арсенала Колин Левин обавља можда и најзахтевнију функцију у свету фудбала.

Фудбал 18.09.2015 | 19:20
ОН има најгори посао у свијету фудбала!

Сваки дан одрицања, напорни тренинзи, критике по медијима, звиждуци са трибина... Све то прати живот професионалног фудбалера. А ни тренерима није много лакше. Они су први који лете ако не иде. Међутим, један човек можда је награбусио више од свих њих. Колин Левин, физиотерапеут Арсенала, пуну деценију није имао одмор?!

Довољно је само да погледате списак свих силних повреда које су задесила тим Арсена Венгера. Тешко је и побројати колико су пута амбуланту посећивали Џек Вилшир, Абу Дијаби, Тио Волкот, Аром Ремзи...

Сви су они трпели. А са њима трпео је и Левин, који по слову уговора има загарантованих 28 радних дана одмора. Међутим папир трпи све. У пракси је то много другачије, па је несрећни - додуше сигурно и врло добро плаћени - Колин Левин у последње четири године имао слободан дан за Божићно вече 2013. године, као и једно слободно попогодне прошлог пролећа. Када је колабирао од исцрпљености?!

"Нисам га видео годинама. Требало је да дође код мене на рођендан, али се бојио да ће Вилшеру отпасти нога. Када је Дијаби одлазио надали смо се да ће добити нешто слободног времена, али онда су на ред дошли Дебуши, Росицки, Вилшер...", открио је један од неименованих Левинових пријатеља за сајт ДреамТеамфц.цом, који функционише у склопу таблоида Сан.

Због нешто жуће оријентације поменутог дневника нисмо баш сигурни колико да верујемо у тврдњу да Левин неретко једе једном дневно и преспава у замраченом ћошку Арсеналове амбуланте? Али не бисмо се много изненадили ни да је информација истинита.

Коментари / 0

Оставите коментар