ON ima najgori posao u svijetu fudbala!

Zbog Vilšira, Remzija, Volkota i ostalih deset godina nije imao odmor! Fizioterapeut Arsenala Kolin Levin obavlja možda i najzahtevniju funkciju u svetu fudbala.

Fudbal 18.09.2015 | 19:20
ON ima najgori posao u svijetu fudbala!

Svaki dan odricanja, naporni treninzi, kritike po medijima, zvižduci sa tribina... Sve to prati život profesionalnog fudbalera. A ni trenerima nije mnogo lakše. Oni su prvi koji lete ako ne ide. Međutim, jedan čovek možda je nagrabusio više od svih njih. Kolin Levin, fizioterapeut Arsenala, punu deceniju nije imao odmor?!

Dovoljno je samo da pogledate spisak svih silnih povreda koje su zadesila tim Arsena Vengera. Teško je i pobrojati koliko su puta ambulantu posećivali Džek Vilšir, Abu Dijabi, Tio Volkot, Arom Remzi...

Svi su oni trpeli. A sa njima trpeo je i Levin, koji po slovu ugovora ima zagarantovanih 28 radnih dana odmora. Međutim papir trpi sve. U praksi je to mnogo drugačije, pa je nesrećni - doduše sigurno i vrlo dobro plaćeni - Kolin Levin u poslednje četiri godine imao slobodan dan za Božićno veče 2013. godine, kao i jedno slobodno popogodne prošlog proleća. Kada je kolabirao od iscrpljenosti?!

"Nisam ga video godinama. Trebalo je da dođe kod mene na rođendan, ali se bojio da će Vilšeru otpasti noga. Kada je Dijabi odlazio nadali smo se da će dobiti nešto slobodnog vremena, ali onda su na red došli Debuši, Rosicki, Vilšer...", otkrio je jedan od neimenovanih Levinovih prijatelja za sajt DreamTeamfc.com, koji funkcioniše u sklopu tabloida San.

Zbog nešto žuće orijentacije pomenutog dnevnika nismo baš sigurni koliko da verujemo u tvrdnju da Levin neretko jede jednom dnevno i prespava u zamračenom ćošku Arsenalove ambulante? Ali ne bismo se mnogo iznenadili ni da je informacija istinita.

Komentari / 0

Ostavite komentar