Теодосића може да заустави само полиција

Рохен Гинзбург је био расположен за шалу, иако је његов тим изгубио од Србије у четвртфиналу (89:75).

Србија 17.09.2015 | 10:48
Теодосића може да заустави само полиција

Како зауставити Теодосића? То је питање на које нико од досадашњих противника репрезентације Србије није успео да пронађе одговор, а последња у низу је била Чешка.

Српски плејмејкер је уз 12 поена, оборио лични рекорд по броју асистенција, имао је 14 успешних додавања. Нажалост, недостајала му је још једна да изједначи рекорд ЕП, јер је Саторански против Литваније имао 15.

Да бисте зауставили Теодосића, понекад вам је потребна помоћ полиције, јер заиста не знам неки други начин - нашалио се селектор Чешке Рохен Гинзбург на конференцији за медије.

Затим је наставио.

Он је сјајан играч, то је показао и вечерас. Што се Србије тиче, има светлу будућност, а надам се да ћемо и ми имати исту - поручио је Гинзбург.

Поред њега је седео рекордер Евробаскета Томаш Саторански.

Теодосић је феноменалан играч. Један је од најбољих племејкера у Европи и готово је немогуће зауставити га понекад - закључио је Саторански.

Изгледа да ће Тео опет морати да се “баци у трошак”, јер је против Турске први пут оборио лични рекорд и тада је рекао да ће морати да части екипу која му је то омогућила. Мораће то да понови, али му сигурно то неће бити проблем, докле год Србија игра овако добро.

Извор: Новости

 

Коментари / 0

Оставите коментар