Teodosića može da zaustavi samo policija

Rohen Ginzburg je bio raspoložen za šalu, iako je njegov tim izgubio od Srbije u četvrtfinalu (89:75).

Srbija 17.09.2015 | 10:48
Teodosića može da zaustavi samo policija

Kako zaustaviti Teodosića? To je pitanje na koje niko od dosadašnjih protivnika reprezentacije Srbije nije uspeo da pronađe odgovor, a poslednja u nizu je bila Češka.

Srpski plejmejker je uz 12 poena, oborio lični rekord po broju asistencija, imao je 14 uspešnih dodavanja. Nažalost, nedostajala mu je još jedna da izjednači rekord EP, jer je Satoranski protiv Litvanije imao 15.

Da biste zaustavili Teodosića, ponekad vam je potrebna pomoć policije, jer zaista ne znam neki drugi način - našalio se selektor Češke Rohen Ginzburg na konferenciji za medije.

Zatim je nastavio.

On je sjajan igrač, to je pokazao i večeras. Što se Srbije tiče, ima svetlu budućnost, a nadam se da ćemo i mi imati istu - poručio je Ginzburg.

Pored njega je sedeo rekorder Evrobasketa Tomaš Satoranski.

Teodosić je fenomenalan igrač. Jedan je od najboljih plemejkera u Evropi i gotovo je nemoguće zaustaviti ga ponekad - zaključio je Satoranski.

Izgleda da će Teo opet morati da se “baci u trošak”, jer je protiv Turske prvi put oborio lični rekord i tada je rekao da će morati da časti ekipu koja mu je to omogućila. Moraće to da ponovi, ali mu sigurno to neće biti problem, dokle god Srbija igra ovako dobro.

Izvor: Novosti

 

Komentari / 0

Ostavite komentar