Маскерано након Барсе постаје тренер-играч Ривера!

План великана с Монументала је да актуелног аса Барсе врати у клуб као наследника Марсела Гаљарда!

Фудбал 20.09.2015 | 09:00
Маскерано након Барсе постаје тренер-играч Ривера!

Често се Хавијер Маскерано у прелазним роковима претходних година помињао као жеља бројних клубова, али Аргентинац никада није био ни близу одлуке да напусти Каталонију. Како ствари стоје, Барселона ће бити последњи европски клуб у којем ће Масекрано играти. Али не и клуб у којем ће завршити каријеру.

Према писању каталонских и аргентинских медија, Максерано ће се после истека уговцора са Барселоном вратити у свој Ривер. И имаће двоструку улогу. Биће тренер и играч славног клуба.

Риверов план је да Маскерана врати на Монументал 2017. године када му истекне сарадња са Каталонцима. Актуелни тренер Ривера Марсело Гаљардо би до тада требало да заврши свој циклус. Подсетимо да је Гаљардо имао само једну сезону тренерског искуства пре него што је сео на Риверову клупу. Пре њега је тренер био Матијас Алмеида који је директно из копачки улетео у тренерско одело.

Маскерано би тако опет могао заигра против старог ривала и пријатеља Карлоса Тевеза. Њих двојица су као тинејџери водили битке у Суперкласико дербијима, а онда су заједно прешли у Коринтијанс, потом и у Вест Хем.

Коментари / 0

Оставите коментар