Maskerano nakon Barse postaje trener-igrač Rivera!

Plan velikana s Monumentala je da aktuelnog asa Barse vrati u klub kao naslednika Marsela Galjarda!

Fudbal 20.09.2015 | 09:00
Maskerano nakon Barse postaje trener-igrač Rivera!

Često se Havijer Maskerano u prelaznim rokovima prethodnih godina pominjao kao želja brojnih klubova, ali Argentinac nikada nije bio ni blizu odluke da napusti Kataloniju. Kako stvari stoje, Barselona će biti poslednji evropski klub u kojem će Masekrano igrati. Ali ne i klub u kojem će završiti karijeru.

Prema pisanju katalonskih i argentinskih medija, Makserano će se posle isteka ugovcora sa Barselonom vratiti u svoj River. I imaće dvostruku ulogu. Biće trener i igrač slavnog kluba.

Riverov plan je da Maskerana vrati na Monumental 2017. godine kada mu istekne saradnja sa Kataloncima. Aktuelni trener Rivera Marselo Galjardo bi do tada trebalo da završi svoj ciklus. Podsetimo da je Galjardo imao samo jednu sezonu trenerskog iskustva pre nego što je seo na Riverovu klupu. Pre njega je trener bio Matijas Almeida koji je direktno iz kopački uleteo u trenersko odelo.

Maskerano bi tako opet mogao zaigra protiv starog rivala i prijatelja Karlosa Teveza. Njih dvojica su kao tinejdžeri vodili bitke u Superklasiko derbijima, a onda su zajedno prešli u Korintijans, potom i u Vest Hem.

Komentari / 0

Ostavite komentar