НБА ас изгубио опкладу због Нолета!

Зна да игра кошарку, и то много добро, али клађење му изгледа није јача страна...

Тенис 19.09.2015 | 11:00
НБА ас изгубио опкладу због Нолета!

Јутро после освајања УС опена, десетог гренд слема у каријери, Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, устао је пре седам ујутру, како би стигао да испоштује медије и гостује на неколико америчких телевизија у јутарњем програму, како би у 10.00 стигао на традиционално фотографисање у њујоршком Централ парку.

Осим дружења са новинарима, Ђоковић је током обиласка најгледанијих ТВ станица срео и друга позната лица која су желела да га упознају и фотографишу се с њим. Међу њима су, између осталих, били глумци Нил Патрик Харис, звезда серије Како сам упознао вашу мајку, Дејвид Ојелово, који је тумачио лик Мартина Лутера Кинга у филму Селма из 2014, затим ТВ звезда Доктор Фил, а најзанимљивији је био сусрет са Раселом Вестбруком.

Кошаркаш Оклахоме и четвороструки учесник НБА Ол-стар утакмице пожалио се српском тенисеру да је због њега изгубио новац. Вестрбук се, наиме, пре скоро 10 година на чувеном Универзитету УЦЛА кладио с тадашњим саиграчем Николом Драговићем да ће Ђоковић постати најбољи тенисер на свету. Драговић, који је прошле сезоне играо у Игокеи, а сада је у бугарском Лукоилу, тврдио је да хоће, а Расел да - неће!

„И сада сам му дужан новац“, рекао је Вестрбук Ђоковићу, не откривши о коликој суми се ради.

Погледајте, уосталом, и сами како је изгледало Новаково јутро после велике победе над Роџером Федерером...

Коментари / 0

Оставите коментар