NBA as izgubio opkladu zbog Noleta!

Zna da igra košarku, i to mnogo dobro, ali klađenje mu izgleda nije jača strana...

Tenis 19.09.2015 | 11:00
NBA as izgubio opkladu zbog Noleta!

Jutro posle osvajanja US opena, desetog grend slema u karijeri, Novak Đoković, najbolji teniser sveta, ustao je pre sedam ujutru, kako bi stigao da ispoštuje medije i gostuje na nekoliko američkih televizija u jutarnjem programu, kako bi u 10.00 stigao na tradicionalno fotografisanje u njujorškom Central parku.

Osim druženja sa novinarima, Đoković je tokom obilaska najgledanijih TV stanica sreo i druga poznata lica koja su želela da ga upoznaju i fotografišu se s njim. Među njima su, između ostalih, bili glumci Nil Patrik Haris, zvezda serije Kako sam upoznao vašu majku, Dejvid Ojelovo, koji je tumačio lik Martina Lutera Kinga u filmu Selma iz 2014, zatim TV zvezda Doktor Fil, a najzanimljiviji je bio susret sa Raselom Vestbrukom.

Košarkaš Oklahome i četvorostruki učesnik NBA Ol-star utakmice požalio se srpskom teniseru da je zbog njega izgubio novac. Vestrbuk se, naime, pre skoro 10 godina na čuvenom Univerzitetu UCLA kladio s tadašnjim saigračem Nikolom Dragovićem da će Đoković postati najbolji teniser na svetu. Dragović, koji je prošle sezone igrao u Igokei, a sada je u bugarskom Lukoilu, tvrdio je da hoće, a Rasel da - neće!

„I sada sam mu dužan novac“, rekao je Vestrbuk Đokoviću, ne otkrivši o kolikoj sumi se radi.

Pogledajte, uostalom, i sami kako je izgledalo Novakovo jutro posle velike pobede nad Rodžerom Federerom...

Komentari / 0

Ostavite komentar