ЛШ - Јокан: Враћам се на мјесто које ми је било дом!

Поред неколицине фудбалера, Србија ће ове сезоне у Лиги шампиона имати и представника у улози тренера, Славиша Јокановић са Макабијем стиже на Стамфорд Бриџ.

Фудбал 16.09.2015 | 16:00
ЛШ - Јокан: Враћам се на мјесто које ми је било дом!

Некадашњи репрезентативац Југославије је у плавом дресу провео две године, очекивало се да ће против Челсија водити екипу Вотфорда, коју је увео у Премијер лигу, међутим, изабрао је краћи пут до Лиге шампиона, преузео је Макаби и елиминисао Базел.

“Ово је веома леп моменат за мене, враћам се на место које је неколико година било мој дом. Овде сам био и у својству менаџера Вотфорда, на почетку године. Имам сјајне успомене из прошле сезоне у Енглеској, али сам фокусиран на садашњост и блиску будућност“, рекао је Јокановић.

У израелској екипи ће се појавити и бивши фудбалери вечитих ривала, доскорашњи капитен Црвене звезде Предраг Рајковић и некадашњи члан Партизана, задњи везни Никола Митровић.

“Веома сам поносан што сам овде са екипом Макабија. Овде смо да видимо на ком смо нивоу, а овог лета смо већ постигли велике резултате. Изненадили смо неке тимове са звучнијим именима и заслужили да будемо у Лиги шампиона. Уживаћу у сваком тренутку, ово је прилика да тестирам сам себе, тим и израелски фудбал. После 11 година Макаби је опет у елитном друштву“, додао је Јокановић.

Утакмица на Стамфорд Бриџу стартује од 20.45.

Коментари / 0

Оставите коментар