LŠ - Jokan: Vraćam se na mjesto koje mi je bilo dom!

Pored nekolicine fudbalera, Srbija će ove sezone u Ligi šampiona imati i predstavnika u ulozi trenera, Slaviša Jokanović sa Makabijem stiže na Stamford Bridž.

Fudbal 16.09.2015 | 16:00
LŠ - Jokan: Vraćam se na mjesto koje mi je bilo dom!

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije je u plavom dresu proveo dve godine, očekivalo se da će protiv Čelsija voditi ekipu Votforda, koju je uveo u Premijer ligu, međutim, izabrao je kraći put do Lige šampiona, preuzeo je Makabi i eliminisao Bazel.

“Ovo je veoma lep momenat za mene, vraćam se na mesto koje je nekoliko godina bilo moj dom. Ovde sam bio i u svojstvu menadžera Votforda, na početku godine. Imam sjajne uspomene iz prošle sezone u Engleskoj, ali sam fokusiran na sadašnjost i blisku budućnost“, rekao je Jokanović.

U izraelskoj ekipi će se pojaviti i bivši fudbaleri večitih rivala, doskorašnji kapiten Crvene zvezde Predrag Rajković i nekadašnji član Partizana, zadnji vezni Nikola Mitrović.

“Veoma sam ponosan što sam ovde sa ekipom Makabija. Ovde smo da vidimo na kom smo nivou, a ovog leta smo već postigli velike rezultate. Iznenadili smo neke timove sa zvučnijim imenima i zaslužili da budemo u Ligi šampiona. Uživaću u svakom trenutku, ovo je prilika da testiram sam sebe, tim i izraelski fudbal. Posle 11 godina Makabi je opet u elitnom društvu“, dodao je Jokanović.

Utakmica na Stamford Bridžu startuje od 20.45.

Komentari / 0

Ostavite komentar