Партизан: Враћа се Витковац, Копривица је регистрован!

Доскорашњи кошаркаш Будућности Чедомир Витковац вратио се у Партизан, за који је наступао од 2007. до 2009. године.

Кошарка 16.09.2015 | 15:40
Партизан: Враћа се Витковац, Копривица је регистрован!

То је потврдио потпредседник трофејног клуба Мирослав Берић, који је додао и да је клуб на прагу договора са још неким кошаркашима, као и да је у плану ангажовање "једног страног играча".

"Немамо новца, али тренер и његови сарадници интензивно раде на проналажењу појачања", навео је Берић.

Такође, на представљању новог тренера првог тима Петра Божића потврђено је да је на пробу дошао крилни центар Адин Врабац, али и демантовано да Милош Копривица неће моћи да буде регистрован.

“Он је регистрован, од првог дана тренира са нама, није тачна информација да неће играти“, рекао је Божић.

Претходно је из КСС стигло саопштење да млади центар не може да постане члан Партизана јер има важећи уговор са Слободом из Ужица.

Божић је навео да црно-бели под уговором имају 11 кошаркаша.

"С обзиром на то да је Чедомир Витковац јуче потписао уговор, сада имамо 11 играча под уговором. Од почетка припрема је било 24-25 играча, после се списак морао смањити. Хвала момцима који су вредно тренирали и доказивали се и желели да остану ту. И овај тим ће претрпети неке промене, бићете обавештени на време", навео је Божић.

Он је навео да се очекује да ће се Едо Мурић на терен вратити тек половином децембра, док Михајло Андрић има још три и по недеље за опоравак.

"До половине октобра би могао да буде скроз спреман", рекао је Божић.

Божић је додао да је Партизан морао да откаже учешће на турниру у Братислави како би консолидовао тим.

"Идемо у Атину 29. септембра где ћемо играти са Панатинаикосом, а после тога путујемо на турнир у Француску... Врло брзо после тога почиње Јадранска лига", закључио је Божић.

Коментари / 0

Оставите коментар