Partizan: Vraća se Vitkovac, Koprivica je registrovan!

Doskorašnji košarkaš Budućnosti Čedomir Vitkovac vratio se u Partizan, za koji je nastupao od 2007. do 2009. godine.

Košarka 16.09.2015 | 15:40
Partizan: Vraća se Vitkovac, Koprivica je registrovan!

To je potvrdio potpredsednik trofejnog kluba Miroslav Berić, koji je dodao i da je klub na pragu dogovora sa još nekim košarkašima, kao i da je u planu angažovanje "jednog stranog igrača".

"Nemamo novca, ali trener i njegovi saradnici intenzivno rade na pronalaženju pojačanja", naveo je Berić.

Takođe, na predstavljanju novog trenera prvog tima Petra Božića potvrđeno je da je na probu došao krilni centar Adin Vrabac, ali i demantovano da Miloš Koprivica neće moći da bude registrovan.

“On je registrovan, od prvog dana trenira sa nama, nije tačna informacija da neće igrati“, rekao je Božić.

Prethodno je iz KSS stiglo saopštenje da mladi centar ne može da postane član Partizana jer ima važeći ugovor sa Slobodom iz Užica.

Božić je naveo da crno-beli pod ugovorom imaju 11 košarkaša.

"S obzirom na to da je Čedomir Vitkovac juče potpisao ugovor, sada imamo 11 igrača pod ugovorom. Od početka priprema je bilo 24-25 igrača, posle se spisak morao smanjiti. Hvala momcima koji su vredno trenirali i dokazivali se i želeli da ostanu tu. I ovaj tim će pretrpeti neke promene, bićete obavešteni na vreme", naveo je Božić.

On je naveo da se očekuje da će se Edo Murić na teren vratiti tek polovinom decembra, dok Mihajlo Andrić ima još tri i po nedelje za oporavak.

"Do polovine oktobra bi mogao da bude skroz spreman", rekao je Božić.

Božić je dodao da je Partizan morao da otkaže učešće na turniru u Bratislavi kako bi konsolidovao tim.

"Idemo u Atinu 29. septembra gde ćemo igrati sa Panatinaikosom, a posle toga putujemo na turnir u Francusku... Vrlo brzo posle toga počinje Jadranska liga", zaključio je Božić.

Komentari / 0

Ostavite komentar