Зауставио саобраћај да запроси дјевојку

Очито до ушију заљубљен, млади Прњаворчанин одлучио је да на заиста оригиналан начин окруни љубав, веридбом и просидбом, са исто тако заљубљеном девојком из Градишке, и то ни мање ни више него вишеминутним заустављањем саобраћаја на магистралном путу Бањалука-Прњавор-Бијељина!

Република Српска 16.09.2015 | 14:52
Зауставио саобраћај да запроси дјевојку

Несвакидашњи љубавни перформанс одиграо се у ноћи измећу понедељка и уторка, око 21 час, на веома фрекфвентној раскрсници на уласку у Прњавор. Главне "улоге" одиграли су 26-годишњаци Даријо Черековић и Станка Петровић. Она је студент права, а он економије.

Цео случај камером мобилног телефона овековечио је њихов пријатељ. Уз велике симпатије и дивљење, видео-клип је постао хит на многим порталима, а заљубљени пар ексклузивно за читаоце "Новости" дели детаље своје среће.

- Имао сам намеру да вољену, у којој сам нашао све најлепше и најплеменитије, запросим у октобру на Златибору. Нисам дозволио да нам помути срећу што се тај период поклопио са њеним испитима - прича пресрећни Даријо. - Позвао сам је у Прњавор и, са букетом цвећа и вереничким прстеном, изненадио дочеком на самој раскрсници на улазу у град.

Прелепа Станка каже да се ни трена није двоумила.

- Изустила сам "да", пошто је Даријо вредан моје љубави и поштовања - каже Станка.

Нису их збунили тутњава и трубљење аутобуса, теретњака и аутомобила. Након што су уочили о чему је реч, поклици: "Тоо, браво, мајсторе, краљу"!...

На видео-клипу се види како девојка на раскрсници излази из аутомобила, а младић је дочекује клечећи са вереничким прстеном и букетом цвећа. Потом једно другом падају у загрљај.

- У први мах уплашио сам се за пријатеља Дарија, кад сам га уочио на раскрсници са букетом, али и како нешто у руци скрива иза леђа. Замолио ме је да му не прилазим и да се стрпим пет минута. Тек тада, по доласку девојке, почео сам да камером мобилног телефона снимам изненађујући догађај - каже, за "Новости", Вукашин Бацковић, иначе одборник у СО Прњавор, изразивши задовољство да је, стицајем околности, дао допринос да овај несвакидашњи и оригинални чин исказивања љубави остане овековечен.

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

рада

16.09.2015 13:27

Прелијепо то су лепе вести а не уби силовао итд дабогда до краја зивота да буду заједно нека их среца прати и сто висе дјеце да имају то им је мој благослов.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СПОЈ

16.09.2015 13:53

Са срецом и сто висе спојева

ОДГОВОРИТЕ
Name

маја

16.09.2015 15:01

Ужас, само привлачење медијске пажње и ниста више.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

16.09.2015 18:44

Ало браћала, није ти ово Америка. Овдје ако блокираш једну улицу то ти је као да читав град држиш под талачком кризом. Још ако је ријеч о прометном путу, ко зна, можда си нечији живот угасио јер није могао да дође колима до болнице због тебе, соме. Веома неодговорно, а дјевојку си могао запросити и пред друштвом у кафићу ако баш волиш пред људима, а не да се крсти свако ко тог момента путем прође. Сад нам фали само да још неколико оваквих бисера инспирисани твојим случајем ураде то исто и тако једна морбидна ствар постане још морбиднија. У Америци је блокада саобраћаја кривично дјело, док само овдје код нас чак и представници закона се не држе истог. Неодговорно и од њих, ако су све ово допустили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре маја

16.09.2015 19:10

Ти си мало љубоморна сто тебе неце нико да запроси

ОДГОВОРИТЕ