Zaustavio saobraćaj da zaprosi djevojku

Očito do ušiju zaljubljen, mladi Prnjavorčanin odlučio je da na zaista originalan način okruni ljubav, veridbom i prosidbom, sa isto tako zaljubljenom devojkom iz Gradiške, i to ni manje ni više nego višeminutnim zaustavljanjem saobraćaja na magistralnom putu Banjaluka-Prnjavor-Bijeljina!

Republika Srpska 16.09.2015 | 14:52
Zaustavio saobraćaj da zaprosi djevojku

Nesvakidašnji ljubavni performans odigrao se u noći izmeću ponedeljka i utorka, oko 21 čas, na veoma frekfventnoj raskrsnici na ulasku u Prnjavor. Glavne "uloge" odigrali su 26-godišnjaci Darijo Čereković i Stanka Petrović. Ona je student prava, a on ekonomije.

Ceo slučaj kamerom mobilnog telefona ovekovečio je njihov prijatelj. Uz velike simpatije i divljenje, video-klip je postao hit na mnogim portalima, a zaljubljeni par ekskluzivno za čitaoce "Novosti" deli detalje svoje sreće.

- Imao sam nameru da voljenu, u kojoj sam našao sve najlepše i najplemenitije, zaprosim u oktobru na Zlatiboru. Nisam dozvolio da nam pomuti sreću što se taj period poklopio sa njenim ispitima - priča presrećni Darijo. - Pozvao sam je u Prnjavor i, sa buketom cveća i vereničkim prstenom, iznenadio dočekom na samoj raskrsnici na ulazu u grad.

Prelepa Stanka kaže da se ni trena nije dvoumila.

- Izustila sam "da", pošto je Darijo vredan moje ljubavi i poštovanja - kaže Stanka.

Nisu ih zbunili tutnjava i trubljenje autobusa, teretnjaka i automobila. Nakon što su uočili o čemu je reč, poklici: "Too, bravo, majstore, kralju"!...

Na video-klipu se vidi kako devojka na raskrsnici izlazi iz automobila, a mladić je dočekuje klečeći sa vereničkim prstenom i buketom cveća. Potom jedno drugom padaju u zagrljaj.

- U prvi mah uplašio sam se za prijatelja Darija, kad sam ga uočio na raskrsnici sa buketom, ali i kako nešto u ruci skriva iza leđa. Zamolio me je da mu ne prilazim i da se strpim pet minuta. Tek tada, po dolasku devojke, počeo sam da kamerom mobilnog telefona snimam iznenađujući događaj - kaže, za "Novosti", Vukašin Backović, inače odbornik u SO Prnjavor, izrazivši zadovoljstvo da je, sticajem okolnosti, dao doprinos da ovaj nesvakidašnji i originalni čin iskazivanja ljubavi ostane ovekovečen.

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

rada

16.09.2015 13:27

Prelijepo to su lepe vesti a ne ubi silovao itd dabogda do kraja zivota da budu zajedno neka ih sreca prati i sto vise djece da imaju to im je moj blagoslov.

ODGOVORITE
Name

SPOJ

16.09.2015 13:53

Sa srecom i sto vise spojeva

ODGOVORITE
Name

maja

16.09.2015 15:01

Užas, samo privlačenje medijske pažnje i nista više.

ODGOVORITE
Name

Direkt

16.09.2015 18:44

Alo braćala, nije ti ovo Amerika. Ovdje ako blokiraš jednu ulicu to ti je kao da čitav grad držiš pod talačkom krizom. Još ako je riječ o prometnom putu, ko zna, možda si nečiji život ugasio jer nije mogao da dođe kolima do bolnice zbog tebe, some. Veoma neodgovorno, a djevojku si mogao zaprositi i pred društvom u kafiću ako baš voliš pred ljudima, a ne da se krsti svako ko tog momenta putem prođe. Sad nam fali samo da još nekoliko ovakvih bisera inspirisani tvojim slučajem urade to isto i tako jedna morbidna stvar postane još morbidnija. U Americi je blokada saobraćaja krivično djelo, dok samo ovdje kod nas čak i predstavnici zakona se ne drže istog. Neodgovorno i od njih, ako su sve ovo dopustili.

ODGOVORITE
Name

Re maja

16.09.2015 19:10

Ti si malo ljubomorna sto tebe nece niko da zaprosi

ODGOVORITE