Афера „шпијун“ у Партизану!

Да ли је неко Звезди одао тактику за дерби? У Хумској 1 проверавали телефонске листинге и СМС поруке...

 

Фудбал 16.09.2015 | 22:45
Афера „шпијун“ у Партизану!

Тресе се Хумска! Не због грознице почетка Лиге Европе, већ због могуће смене тренера, али и афере „шпијун“.

Челници Партизана сматрају да их је неко издао пред 149. вечити дерби, те сумњају да је из свлачионице Спортског центра „Земунело“ ноћ пред дуел на Маракани процурела информација ко ће играти против Црвене звезде. Према оцени појединих руководилаца главни осумњичени је Илија Столица, доскорашњи помоћни тренер, који је у понедељак вече, два дана после утакмице, поднео оставку.

Столици део управе замера да је, наводно, информације о томе ко ће и у каквој формацији играти против Звезде поверио свом рођаку Владимиру Булатовићу, директору Суперлиге. А да је овај даље исте вести шапнуо на уво Зведану Терзићу, генералном директору црвено-белих у оставци, некада блиском сараднику из времена кад су водили ОФК Београд.

У најмању руку параноична реакција управе Партизана. Нарочито ако се зна да су 24 сата пред дуел са Црвеном звездом новинари свих београдских редакција знали и објавили који ће састав Зоран Милинковић извести (са Оумаруом у шпицу, Бабовићем на задњем везном, а Лековићем као левим беком у систему 4-2-3-1, накнадно се испоставило да је на левом крилу дебитовао Стевановић, али и то се знало на дан утакмице, сатима пре почетка) и да су на Маракани могли без већих проблема да претпоставе ко ће играти.

Колико су далеко отишли у Партизану сведочи информација да су после дербија проверавали листинг телефонских позива и СМС порука Илије Столице. То је додатно изиритирало младог тренера, који је изнервиран тиме што руководиоци у њега сумњају одлучио да спакује ствари и напусти клуб, чији је био изузетно важан део, јер добро упућени кажу да је радио гро послова у припреми, анализи утакмица и често водио тренинге које је Милинковић само посматрао.

Индикативно је и то да, ако су већ тражили кривца, у Хумској 1 нису прст сумње уперили ка другом помоћном тренеру Зорану Лончару, који је, такође, у присним односима са Звезданом Терзићем, а кога је бивши ас црно-белих Саша Ћурчић назвао цинкаром.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

...

17.09.2015 06:09

Ја смијесног наслова па није ово ратна стратегија тенковска битка да су једни у заклониима други на цистини,фудбал је то свих 90мин имас тактику на располагању а играца квалитетних 0

ОДГОВОРИТЕ