Afera „špijun“ u Partizanu!

Da li je neko Zvezdi odao taktiku za derbi? U Humskoj 1 proveravali telefonske listinge i SMS poruke...

 

Fudbal 16.09.2015 | 22:45
Afera „špijun“ u Partizanu!

Trese se Humska! Ne zbog groznice početka Lige Evrope, već zbog moguće smene trenera, ali i afere „špijun“.

Čelnici Partizana smatraju da ih je neko izdao pred 149. večiti derbi, te sumnjaju da je iz svlačionice Sportskog centra „Zemunelo“ noć pred duel na Marakani procurela informacija ko će igrati protiv Crvene zvezde. Prema oceni pojedinih rukovodilaca glavni osumnjičeni je Ilija Stolica, doskorašnji pomoćni trener, koji je u ponedeljak veče, dva dana posle utakmice, podneo ostavku.

Stolici deo uprave zamera da je, navodno, informacije o tome ko će i u kakvoj formaciji igrati protiv Zvezde poverio svom rođaku Vladimiru Bulatoviću, direktoru Superlige. A da je ovaj dalje iste vesti šapnuo na uvo Zvedanu Terziću, generalnom direktoru crveno-belih u ostavci, nekada bliskom saradniku iz vremena kad su vodili OFK Beograd.

U najmanju ruku paranoična reakcija uprave Partizana. Naročito ako se zna da su 24 sata pred duel sa Crvenom zvezdom novinari svih beogradskih redakcija znali i objavili koji će sastav Zoran Milinković izvesti (sa Oumaruom u špicu, Babovićem na zadnjem veznom, a Lekovićem kao levim bekom u sistemu 4-2-3-1, naknadno se ispostavilo da je na levom krilu debitovao Stevanović, ali i to se znalo na dan utakmice, satima pre početka) i da su na Marakani mogli bez većih problema da pretpostave ko će igrati.

Koliko su daleko otišli u Partizanu svedoči informacija da su posle derbija proveravali listing telefonskih poziva i SMS poruka Ilije Stolice. To je dodatno iziritiralo mladog trenera, koji je iznerviran time što rukovodioci u njega sumnjaju odlučio da spakuje stvari i napusti klub, čiji je bio izuzetno važan deo, jer dobro upućeni kažu da je radio gro poslova u pripremi, analizi utakmica i često vodio treninge koje je Milinković samo posmatrao.

Indikativno je i to da, ako su već tražili krivca, u Humskoj 1 nisu prst sumnje uperili ka drugom pomoćnom treneru Zoranu Lončaru, koji je, takođe, u prisnim odnosima sa Zvezdanom Terzićem, a koga je bivši as crno-belih Saša Ćurčić nazvao cinkarom.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

...

17.09.2015 06:09

Ja smijesnog naslova pa nije ovo ratna strategija tenkovska bitka da su jedni u zakloniima drugi na cistini,fudbal je to svih 90min imas taktiku na raspolaganju a igraca kvalitetnih 0

ODGOVORITE