Милинковићу спремна замјена!

Први следећи пораз биће и гиљотина за Зорана Милинковића. Према сазнањима МОНДА, спремна му је замена.

Фудбал 16.09.2015 | 18:00
Милинковићу спремна замјена!

Зорану Милинковићу се озбиљно дрма клупа у Партизану. Тренер који је прошле сезоне освојио титулу шампиона Србије, могао би да добије отказ већ на почетку нове сезоне.

Нови пораз у првенству и то у "вечитом дербију" од Црвене звезде (1:3) усталасао је Хумску. У првом "налету", Милинковић је издржао, али чини се да је само добио вештачко дисање или само још мало кредита.

Један од оних који је уз Милинковића јесте генерални директор Милош Вазура, али питање је да ли би, у случају новог пораза (било у првенству или у Лиги Европе) и он успео да сачува посао Милинковићу.

Према сазнањима МОНДА, у Партизану су већ припремили замену Милинковићу. Реч је о бившем играчу црно-белих (био је леви бек), 46-годишњем Небојши Гудељу, који је тренутно скаут за млађе категорије у холандском Ајаксу, клубу у којем игра његов син, спрски репрезентативац, Немања Гудељ.

Небојша Гудељ је играо три сезоне у Партизану (1991-1994), а потом је отишао у иностранство. Праву афирмацију стекао је у холданском фудбалу. Играо је чак осам сезона за Бреду (чак 246 утакмица), а каријеру је завршио 2006. године у Спарти из Ротердама.

После играчке каријере, кратко се бавио тренерским послом, у "својој" Бреди, али само две сезоне. Дакле, Гудељ нема битнијег тренерског искуства, али није прво пут да се управе Партизана "коцкају".

Наравно, најпре треба сачекати и видети да ли ће Милинковић "преживети".

Коментари / 0

Оставите коментар