Milinkoviću spremna zamjena!

Prvi sledeći poraz biće i giljotina za Zorana Milinkovića. Prema saznanjima MONDA, spremna mu je zamena.

Fudbal 16.09.2015 | 18:00
Milinkoviću spremna zamjena!

Zoranu Milinkoviću se ozbiljno drma klupa u Partizanu. Trener koji je prošle sezone osvojio titulu šampiona Srbije, mogao bi da dobije otkaz već na početku nove sezone.

Novi poraz u prvenstvu i to u "večitom derbiju" od Crvene zvezde (1:3) ustalasao je Humsku. U prvom "naletu", Milinković je izdržao, ali čini se da je samo dobio veštačko disanje ili samo još malo kredita.

Jedan od onih koji je uz Milinkovića jeste generalni direktor Miloš Vazura, ali pitanje je da li bi, u slučaju novog poraza (bilo u prvenstvu ili u Ligi Evrope) i on uspeo da sačuva posao Milinkoviću.

Prema saznanjima MONDA, u Partizanu su već pripremili zamenu Milinkoviću. Reč je o bivšem igraču crno-belih (bio je levi bek), 46-godišnjem Nebojši Gudelju, koji je trenutno skaut za mlađe kategorije u holandskom Ajaksu, klubu u kojem igra njegov sin, sprski reprezentativac, Nemanja Gudelj.

Nebojša Gudelj je igrao tri sezone u Partizanu (1991-1994), a potom je otišao u inostranstvo. Pravu afirmaciju stekao je u holdanskom fudbalu. Igrao je čak osam sezona za Bredu (čak 246 utakmica), a karijeru je završio 2006. godine u Sparti iz Roterdama.

Posle igračke karijere, kratko se bavio trenerskim poslom, u "svojoj" Bredi, ali samo dve sezone. Dakle, Gudelj nema bitnijeg trenerskog iskustva, ali nije prvo put da se uprave Partizana "kockaju".

Naravno, najpre treba sačekati i videti da li će Milinković "preživeti".

Komentari / 0

Ostavite komentar