Ђани бијесан на Милинковића: Ти си најгори тренер у историји Партизана!

"Зоран Лончар, његов помоћник, обична је девојчица и цинкара Звездана Терзића. Ако се Звезданови доушници не смене, крећем у кампању против њих!", поручио некадашњи играч Партизана!

Фудбал 16.09.2015 | 11:20
Ђани бијесан на Милинковића: Ти си најгори тренер у историји Партизана!

Тежак пораз у 149. вечитом дербију подигао је озбиљну прашину у Хумској и око ње. Навијачи су врло брзо затражили оставку тренера Зорана Милинковића, управа поручује да се то неће десити, али јасно је да српском шампиону предстоје бурни дани. Некадашњи фудбалер Партизана Саша Ћурчић био је изузетно бесан због тактичке поставке коју је имао шеф стручног штаба црно-белих против Црвене зведе и Милинковића је назвао најгорим тренером у Партизановој историји!

"Киза Милинковић је најгори тренер у историји Партизана, а Зоран Лончар, његов помоћник, обична девојчица и цинкара Звездана Терзића! Не могу они да воде Партизан, нису капацитет за такав клуб", рекао је Ћурчић за Курир и додао:

"Надам се да је Милинковић већ бивши јер, у супротном, црно се пише свима нама искреним партизановцима! Што се мене тиче, он је завршио. Већ сам послао своје мишљење Зечевићу и Тумбаковићу, па ако и они не предузму ништа да се Терзићеви доушници смене, кренућу у кампању против њих".

Ћурчић се осврнуо на дане када је заједно са Терзићем и Лончаром играо за ОФК Београд.

"А везу између Терзића и Лончара боље да не објашњавам. Одлично их познајем обојицу јер су имали ту част да играју са мном у истом тиму. Ако се са Звездана уопште може рећи да је некад играо фудбал", закључио је популарни Ђани у разговору за Курир.

Коментари / 0

Оставите коментар