Đani bijesan na Milinkovića: Ti si najgori trener u istoriji Partizana!

"Zoran Lončar, njegov pomoćnik, obična je devojčica i cinkara Zvezdana Terzića. Ako se Zvezdanovi doušnici ne smene, krećem u kampanju protiv njih!", poručio nekadašnji igrač Partizana!

Fudbal 16.09.2015 | 11:20
Đani bijesan na Milinkovića: Ti si najgori trener u istoriji Partizana!

Težak poraz u 149. večitom derbiju podigao je ozbiljnu prašinu u Humskoj i oko nje. Navijači su vrlo brzo zatražili ostavku trenera Zorana Milinkovića, uprava poručuje da se to neće desiti, ali jasno je da srpskom šampionu predstoje burni dani. Nekadašnji fudbaler Partizana Saša Ćurčić bio je izuzetno besan zbog taktičke postavke koju je imao šef stručnog štaba crno-belih protiv Crvene zvede i Milinkovića je nazvao najgorim trenerom u Partizanovoj istoriji!

"Kiza Milinković je najgori trener u istoriji Partizana, a Zoran Lončar, njegov pomoćnik, obična devojčica i cinkara Zvezdana Terzića! Ne mogu oni da vode Partizan, nisu kapacitet za takav klub", rekao je Ćurčić za Kurir i dodao:

"Nadam se da je Milinković već bivši jer, u suprotnom, crno se piše svima nama iskrenim partizanovcima! Što se mene tiče, on je završio. Već sam poslao svoje mišljenje Zečeviću i Tumbakoviću, pa ako i oni ne preduzmu ništa da se Terzićevi doušnici smene, krenuću u kampanju protiv njih".

Ćurčić se osvrnuo na dane kada je zajedno sa Terzićem i Lončarom igrao za OFK Beograd.

"A vezu između Terzića i Lončara bolje da ne objašnjavam. Odlično ih poznajem obojicu jer su imali tu čast da igraju sa mnom u istom timu. Ako se sa Zvezdana uopšte može reći da je nekad igrao fudbal", zaključio je popularni Đani u razgovoru za Kurir.

Komentari / 0

Ostavite komentar