Бенитез: Стиви, силно грешиш!

Тренер Реал Мадрида одбацио је тврдње бившег капитена Ливерпула Стивена Џерарда да га није волео док су сарађивали у "црвенима".

Фудбал 16.09.2015 | 08:00
Бенитез: Стиви, силно грешиш!

"Мислим да ме Рафа Бенитез није волео као особу. Нисам сигуран због чега, али такав сам утисак стекао. То је вероватно почело и пре него што сам први пут разговарао с њим, то је почело када је упознао моју мајку", навео је бивши капитен Ливерпула Стивен Џерард у аутобиографији "Моја прича".

Шпански стручњак, који је тренирао Ливерпул 2004. године, када је на клупи заменио Жерара Улијеа и предводио клуб до трофеја у Лиги шампиона и ФА купа, рекао је да је капитен погрешио у тој процени.

"Читао сам његове изјаве и верујем да греши. Из поштовања које имам за Стивија, Ливерпул и његове навијаче, мислим да је најбоље пустити да све ово прође. Он је издао књигу и то се продаје", рекао је Бенитез за шпанску телевизију.

У књизи је описана и ситуација у којој се Бенитез упознао са Џерардовом мајком.

"Када је Рафа именован за тренера Ливерпула, у јуну 2004. године, тог лета сам играо за Енглеску на Европском првенству у Португалу. Чак иако га је Рафа заменио на клупи, Жерар Улије је и даље волео Ливерпул и остали смо блиски. Он и моја мајка су дошли у Португал да ме гледају против Хрватске и налетели су на Рафу. Када га је Жерар представио, Рафа се руковао са мојом мајком и прво што је питао било је: 'Да ли Стивен воли новац'", пише у књизи.

"Уместо стандардног поздрава: 'Здраво, драго ми је што смо се упознали', оно су биле његове прве речи упућене мојој мајци. Помислио сам, какво је то питање. Могу да разговарам са свим мојим бившим тренерима у Ливерпулу, осим са Рафом", навео је Џерард, који је напустио Ливерпул на крају прошле сезоне и потписао за Лос Анђелес Галакси.

Коментари / 0

Оставите коментар