Benitez: Stivi, silno grešiš!

Trener Real Madrida odbacio je tvrdnje bivšeg kapitena Liverpula Stivena Džerarda da ga nije voleo dok su sarađivali u "crvenima".

Fudbal 16.09.2015 | 08:00
Benitez: Stivi, silno grešiš!

"Mislim da me Rafa Benitez nije voleo kao osobu. Nisam siguran zbog čega, ali takav sam utisak stekao. To je verovatno počelo i pre nego što sam prvi put razgovarao s njim, to je počelo kada je upoznao moju majku", naveo je bivši kapiten Liverpula Stiven Džerard u autobiografiji "Moja priča".

Španski stručnjak, koji je trenirao Liverpul 2004. godine, kada je na klupi zamenio Žerara Ulijea i predvodio klub do trofeja u Ligi šampiona i FA kupa, rekao je da je kapiten pogrešio u toj proceni.

"Čitao sam njegove izjave i verujem da greši. Iz poštovanja koje imam za Stivija, Liverpul i njegove navijače, mislim da je najbolje pustiti da sve ovo prođe. On je izdao knjigu i to se prodaje", rekao je Benitez za špansku televiziju.

U knjizi je opisana i situacija u kojoj se Benitez upoznao sa Džerardovom majkom.

"Kada je Rafa imenovan za trenera Liverpula, u junu 2004. godine, tog leta sam igrao za Englesku na Evropskom prvenstvu u Portugalu. Čak iako ga je Rafa zamenio na klupi, Žerar Ulije je i dalje voleo Liverpul i ostali smo bliski. On i moja majka su došli u Portugal da me gledaju protiv Hrvatske i naleteli su na Rafu. Kada ga je Žerar predstavio, Rafa se rukovao sa mojom majkom i prvo što je pitao bilo je: 'Da li Stiven voli novac'", piše u knjizi.

"Umesto standardnog pozdrava: 'Zdravo, drago mi je što smo se upoznali', ono su bile njegove prve reči upućene mojoj majci. Pomislio sam, kakvo je to pitanje. Mogu da razgovaram sa svim mojim bivšim trenerima u Liverpulu, osim sa Rafom", naveo je Džerard, koji je napustio Liverpul na kraju prošle sezone i potpisao za Los Anđeles Galaksi.

Komentari / 0

Ostavite komentar