"Црној удовици" још нема пресуде

Наташа Петровић, која је осуђена на 30 година за учествовање у убиству мужа, још је на слободи.

Србија 15.09.2015 | 13:15
"Црној удовици" још нема пресуде

Док чека одслужење казне, она своје провокативне фотографије поставља по друштвеним мрежама, а занимљиво је да њен саучесник у убиству није на слободи иако је осуђен на исту казну од 30 година.

Наташа Петровић је из притвора пуштена још пре годину и по дана. У притвору је иначе провела седам година. На слободи је дочекала и одлуку Апелационог суда у Београду, у јануару ове године.

Том одлуком потврђена је пресуда Вишег суда, који је осудио на 30 година затвора због подстрекивања на убиство. Међутим, њен бранилац се жалио Врховном касационом суду на то, и још се чека коначна одлука - читавих 19 месеци.

Она је осуђена да је као убицу ангажовала бившег припадника Полицијске бригаде Ненада Барачија, коме је Апелациони суд због тешког убиства из користољубља потврдио казну од 30 година затвора.

Истом пресудом Драгану Шекуларцу, који је осуђен јер је помогао Барачију да сакрије пиштољ након убиства, казна је смањена са четири на три године затвора.

Барачи је током суђења признао убиство, али је тврдио да је смртоносне хице у свог школског друга испалио у афекту, а не из користољубља. Наводно, Ненад је претио да ће му повредити чланове породице, а тврдио је и да са Наташом није био у интимној вези.

Барачи је осуђен јер је, како је наведено у пресуди, као дугогодишњи пријатељ Петровића дошао 14. априла 2007. у његов стан у Булевару Авноја, и након краћег разговора испалио му два хица у главу, јер му је Наташа за то платила 5.000 евра, а обећала да ће по извршеном „послу“ добити још 15.000 евра.

Петровићева је Барачију поред тога обећала да ће му „повратити све што је изгубио дугујући новац њеном мужу, који је био зеленаш“.

Барачи је морао да му исплаћује новац на име главнице и високих камата које његови пријатељи нису платили Петровићу, а које је он са њим упознао и био гарант њиховог дуга.

Због тога је морао да прода и стан у коме је живео са породицом.

Наташа Петровић, знајући све то, жалила се Барачију да је супруг туче и малтретира њу и децу говорећи му шта је све њен супруг спреман да уради члану његове породице да би наплатио дуг и предложила му да га убије.

Наташа је са убијеним Ненадом била у браку 20 година и са њим има двоје деце.

Извор: Блиц

 

Коментари / 0

Оставите коментар