До краја седмице вруће, до 37Ц

Данас се у Босни и Херцеговини очекује умјерено облачно вријеме. Током дана, уз нешто више облака, у сјеверним и западним подручјима Босне може пасти мало кише или краткотрајни локални пљусак.

Босна и Херцеговина 15.09.2015 | 08:23
До краја седмице вруће, до 37Ц

Нешто мање облачности и више сунчаних периода очекује се у Херцеговини и у централним дјеловима. Вјетар слаб до умјерен, а на моменте и појачан јужног и југозападног смјера. Јутарња температура зрака од 12 до 18, на југу Херцеговине од 17 до 22, највиша дневна температура зрака од 25 до 30, на југу и сјеверу до 34 степена.

БИОПРОГНОЗА: Наставља се раздобље повољнијих биометеоролошких прилика. Већина популације требала би бити бољег расположења, а хронични болесници и метеоропате неће имати већих тегоба. Јутарњи сати ће бити нешто топлији, што ће позитивно дјеловати на осјет угодности. Дневне вриједности температура зрака такође ће порасти, стога је препоручљиво у другом дијелу дана не претјеривати са активностима.

СРИЈЕДА: Сунчано вријеме уз малу умјерену облачност. Вјетар слаб до умјерене јачине јужног смјера. Јутарња температура зрака од 13 до 19, на југу Херцеговине од 17 до 22, а највиша дневна температура зрака од 27 до 32, на југу и сјеверу до 34 степенаа.

ЧЕТВРТАК: У БиХ сунчано вријеме уз умјерену облачност. Вјетар слаб јужног и југозападног смјера. Јутарња температура зрака од 14 до 19, на југу Херцеговине од 16 до 22, а највиша дневна температура зрака од 28 до 34 степена.

ПЕТАК: Сунчано вријеме уз малу до умјерену облачност. Јутарња температура зрака од 16 до 21, на југу до 24, а највиша дневна температура зрака од 28 до 34,на југу до 37 степена.

(Независне)

Коментари / 0

Оставите коментар