Појавио се лик Светог Василија у манастиру

На празник полагања појаса Пресвете Богородице у горњем манастиру Острог пројавио се лик Светог Василија Острошког Чудотворца, у часу док је литургију служио митрополит црногорско-приморски Амфилохије.

Регион 15.09.2015 | 07:02
Појавио се лик Светог Василија у манастиру

НА празник полагања појаса Пресвете Богородице у горњем манастиру Острог пројавио се лик Светог Василија Острошког Чудотворца, и то у часу док је литургију служио митрополит црногорско-приморски Амфилохије, јавила је Шавничка епархија, а друштвене мреже су убрзо биле преплављенетом вешћу.

То није први пут да се као у некој измаглици пројављује лик Светог Василија. Дешавало се и раније више пута да се појави на острошким стенама изнад манастира, што су верници сведочили.

- Видео сам светитељев лик који се изненада појавио и нестао. Све је личилио на сан, јер је лик после неколико секунди нестао. Сигурно је чудотворац желео да нам нешто поручи, усмери нас у овом времену подела у српском народу и наравно заштити нас - рекао је један од верника, који није желео да му се име помиње. - Нисам смео ово да причам све док јутрос нисам на друштвеним мрежама видео снимак.

(Вечерње новости)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Жељко

15.09.2015 05:58

Хришћанство не познаје овакве ствари. Молите се Богу, једином узвишеном.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије силни

15.09.2015 06:00

Препадох се. гресна ми дуса. Слава Богу и Његовим Светима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мила

15.09.2015 06:12

Слава му и милост

ОДГОВОРИТЕ
Name

Богољуб

15.09.2015 06:17

Стварно, људска глупост и универзум су бесконацни.За ово друго нисам бас сигуран!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мицо

15.09.2015 06:25

Ово к'о И госпа у Међугорју, сада се појави па нестене, онда свијетли, па седмично разговара са Викицим која наравно преноси пућанству....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вјерник

15.09.2015 07:18

Размисљам ста реце овај анонимни вјерник да нам светац несто хтједе реци, али је изгледа заборавио ста, па нестаде а да нам ниста не поруци. Људи моји, вјерујте у Бога како вам је поруцио. Ове "абракадабра" царолије уз помоц компјутера не заслузују да се надју у озбиљним новостима. Медјугорја, Ајватовице, овакве и слицне бајке озбиљно нарусавају вјеру у народу. Фотомонтазе овог типа су смијесне и пуне пропуста. Ево ова зена поред "светог" га није ни примјетила, а "указао" јој се на пола метра пред њом. Богу не треба представа попут Дејвид Коперфилда да увјери невјерне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

није могуће

15.09.2015 07:38

Баш одлучио да се укаже кад је овај митрополит служио литургију!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јудге дредд

15.09.2015 14:48

Ја помислио оно чаробњак из "Господара прстенова":-) Шта ће све црногорци измислити ради туризма и завршетка љетне сезоне...

ОДГОВОРИТЕ