Pojavio se lik Svetog Vasilija u manastiru

Na praznik polaganja pojasa Presvete Bogorodice u gornjem manastiru Ostrog projavio se lik Svetog Vasilija Ostroškog Čudotvorca, u času dok je liturgiju služio mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije.

Region 15.09.2015 | 07:02
Pojavio se lik Svetog Vasilija u manastiru

NA praznik polaganja pojasa Presvete Bogorodice u gornjem manastiru Ostrog projavio se lik Svetog Vasilija Ostroškog Čudotvorca, i to u času dok je liturgiju služio mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije, javila je Šavnička eparhija, a društvene mreže su ubrzo bile preplavljenetom vešću.

To nije prvi put da se kao u nekoj izmaglici projavljuje lik Svetog Vasilija. Dešavalo se i ranije više puta da se pojavi na ostroškim stenama iznad manastira, što su vernici svedočili.

- Video sam svetiteljev lik koji se iznenada pojavio i nestao. Sve je ličilio na san, jer je lik posle nekoliko sekundi nestao. Sigurno je čudotvorac želeo da nam nešto poruči, usmeri nas u ovom vremenu podela u srpskom narodu i naravno zaštiti nas - rekao je jedan od vernika, koji nije želeo da mu se ime pominje. - Nisam smeo ovo da pričam sve dok jutros nisam na društvenim mrežama video snimak.

(Večernje novosti)

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Željko

15.09.2015 05:58

Hrišćanstvo ne poznaje ovakve stvari. Molite se Bogu, jedinom uzvišenom.

ODGOVORITE
Name

Grigorije silni

15.09.2015 06:00

Prepadoh se. gresna mi dusa. Slava Bogu i Njegovim Svetima.

ODGOVORITE
Name

mila

15.09.2015 06:12

Slava mu i milost

ODGOVORITE
Name

Bogoljub

15.09.2015 06:17

Stvarno, ljudska glupost i univerzum su beskonacni.Za ovo drugo nisam bas siguran!

ODGOVORITE
Name

mico

15.09.2015 06:25

Ovo k'o I gospa u Međugorju, sada se pojavi pa nestene, onda svijetli, pa sedmično razgovara sa Vikicim koja naravno prenosi pućanstvu....

ODGOVORITE
Name

Vjernik

15.09.2015 07:18

Razmisljam sta rece ovaj anonimni vjernik da nam svetac nesto htjede reci, ali je izgleda zaboravio sta, pa nestade a da nam nista ne poruci. Ljudi moji, vjerujte u Boga kako vam je porucio. Ove "abrakadabra" carolije uz pomoc kompjutera ne zasluzuju da se nadju u ozbiljnim novostima. Medjugorja, Ajvatovice, ovakve i slicne bajke ozbiljno narusavaju vjeru u narodu. Fotomontaze ovog tipa su smijesne i pune propusta. Evo ova zena pored "svetog" ga nije ni primjetila, a "ukazao" joj se na pola metra pred njom. Bogu ne treba predstava poput Dejvid Koperfilda da uvjeri nevjerne.

ODGOVORITE
Name

nije moguće

15.09.2015 07:38

Baš odlučio da se ukaže kad je ovaj mitropolit služio liturgiju!

ODGOVORITE
Name

judge dredd

15.09.2015 14:48

Ja pomislio ono čarobnjak iz "Gospodara prstenova":-) Šta će sve crnogorci izmisliti radi turizma i završetka ljetne sezone...

ODGOVORITE