Џерард открио шта пише у Мурињовој тајној поруци

Стивен Џерард је овога лета напустио Ливерпул после 17 година, а недавно је открио како се од њега опростио менаџер Челсија Жозе Мурињо.

Фудбал 15.09.2015 | 10:40
Џерард открио шта пише у Мурињовој тајној поруци

“Посебни” је желео да везисту види у свом тиму још 2005. године, а покушавао је да га доведе у Интер и Реал Мадрид, које је предводио по првом одласку из Лондона.

“На добротворној утакмици на Енфилду 29. марта, Џон Тери ми је дао папир са Челсијевим грбом, са руком писаном поруком. Рекао је да је то од Муриња”, навео је Џерард.

Португалац је легенди Ливерпула честитао на фантастичној каријери.

“Знам да још није готово, али желим да ти честитам на ономе што си урадио у клубу који ти стоји поред срца. Друго, желим да знаш да ми је жао што нисмо сарађивали. Треће, уживај са породицом и пријатељима на свом стадиону, међу својим навијачима, међу својим успоменима. Четврто и најважније, буди срећан сваког дана и уживај у осмесима своје деце”, написао је Мурињо.

Џерард је у својој последњој сезони постигао девет голова за Ливерпул, али је његов тим остао на шестом месту Премијер лиге. Са друге стране, Мурињо је донео још један трофеј на Стамфорд Бриџ.

Коментари / 0

Оставите коментар