Džerard otkrio šta piše u Murinjovoj tajnoj poruci

Stiven Džerard je ovoga leta napustio Liverpul posle 17 godina, a nedavno je otkrio kako se od njega oprostio menadžer Čelsija Žoze Murinjo.

Fudbal 15.09.2015 | 10:40
Džerard otkrio šta piše u Murinjovoj tajnoj poruci

“Posebni” je želeo da vezistu vidi u svom timu još 2005. godine, a pokušavao je da ga dovede u Inter i Real Madrid, koje je predvodio po prvom odlasku iz Londona.

“Na dobrotvornoj utakmici na Enfildu 29. marta, Džon Teri mi je dao papir sa Čelsijevim grbom, sa rukom pisanom porukom. Rekao je da je to od Murinja”, naveo je Džerard.

Portugalac je legendi Liverpula čestitao na fantastičnoj karijeri.

“Znam da još nije gotovo, ali želim da ti čestitam na onome što si uradio u klubu koji ti stoji pored srca. Drugo, želim da znaš da mi je žao što nismo sarađivali. Treće, uživaj sa porodicom i prijateljima na svom stadionu, među svojim navijačima, među svojim uspomenima. Četvrto i najvažnije, budi srećan svakog dana i uživaj u osmesima svoje dece”, napisao je Murinjo.

Džerard je u svojoj poslednjoj sezoni postigao devet golova za Liverpul, ali je njegov tim ostao na šestom mestu Premijer lige. Sa druge strane, Murinjo je doneo još jedan trofej na Stamford Bridž.

Komentari / 0

Ostavite komentar